VIRAL

Ο George Clooney κουρεύτηκε μόνος του on camera [βίντεο]

Καλεσμένος στο σόου του Jimmy Kimmel βρέθηκε ο χολιγουντιανός σταρ George Clooney, και μας έδειξε πως ακριβώς κουρεύεται μόνος του, όπως υποστηρίζει ο ίδιος.

Ο διάσημος ηθοποιός- που πρωταγωνιστεί στην νέα ταινία του Netflix «Τhe Midnight Sky»- αποκάλυψε πρόσφατα ότι κόβει τα μαλλιά του με την συσκευή Flowbee της δεκαετίας του 1980 εδώ και «25 χρόνια». Έτσι, κατά την διάρκεια μιας εμφάνισης στην εκπομπή «Jimmy Kimmel Live!», ο οικοδεσπότης έβγαλε μια τέτοια συσκευή, ώστε ο 59χρονος star να δείξει τις ικανότητές του.


Κουρεύτηκε live στην τηλεόραση
«Ανοίγεις την μηχανή. Πατάς το κουμπί και ξεκινάς» είπε ο Clooney αρχίζοντας να κουρεύει το πίσω μέρος του κεφαλιού του. Την ίδια ώρα και ο οικοδεσπότης της εκπομπής προσπάθησε να κάνει το ίδιο με μια άλλη συσκευή. «Το κάνεις τόσο γρήγορα;» τον ρώτησε. «Δεν μπορώ να ακούσω. Έχω ανοιχτή την συσκευή» φώναξε.


Ο ηθοποιός είπε στον Kimmel  ότι στη δεκαετία του ‘80, είχε ζητήσει από την βοηθό του να αγοράσει ένα Flowbee γι’ αυτόν, αλλά στην συνέχεια χάλασε και «δεν μπορούσες να αγοράσεις άλλο για κάποιο διάστημα». «Ο κόσμος που έχει βοηθούς δεν θα έπρεπε να κουρεύεται μόνος του» γέλασε ο παρουσιαστής, με τον ηθοποιό να παραδέχεται τελικά, ότι το κάνει πλέον η βοηθός του γι’ αυτόν και πως θα ήταν «φθηνό» να το κάνει ο ίδιος.


Ο Clooney  όμως δεν στάθηκε μόνο εκεί, καθώς δεν χρησιμοποιεί τις δεξιότητές του στο κούρεμα μόνο για τον εαυτό του. Παραδέχτηκε ότι έχει αναλάβει τον ρόλο του οικογενειακού κομμωτή, μαζί με πολλά άλλα οικιακά καθήκοντα. «Σφουγγαρίζω, βάζω ηλεκτρική σκούπα, απλώνω τα ρούχα και κόβω μαλλιά» δήλωσε πρόσφατα ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο περιοδικό People.

Και δεν θα το άλλαζε για τίποτα. «Στον γάμο, και τώρα με τα παιδιά, βάζεις στην άκρη τον εγωισμό σου και δεν νοιάζεσαι μόνο για τον εαυτό σου» είπε ο star, «Είναι κάτι που συζητάμε με την Ama; κάθε μέρα. Νιώθουμε τόσο τυχεροί».

 


Πηγή: iefimerida.gr 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!