WOMEN'S GUIDE

Διάσημη influencer μας δείχνει τα 3 μεγάλα trends στα κοστούμια [βίντεο]

Η Valeria Lipovetsky είναι μια 29χρονη μητέρα τριών παιδιών, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα social media για τις στιλιστικές προτάσεις και επιλογές της.

Πρόσφατα αποφάσισε να μας δείξει τις δικές της προτάσεις, για ένα από τα μεγαλύτερα fashion trends της χειμερινής σεζόν, που δεν είναι άλλο από τα γυναικεία κοστούμια, που φέτος κυριαρχούν στη μόδα.


Η ίδια μας παρουσίασε τρία outfits με κοστούμι που ενσωματώνουν πολλά fashion trends της σεζόν: από το μπλε και γκρι χρώμα και τα ριγέ 90s style prints, μέχρι τα combat boots και τα ζιβάγκο

#1. To μπλε κοστούμι της Valeria είναι σε στενή γραμμή και η ίδια το συνδυάζει με ένα στενό ζιβάγκο και μπότες στην ίδια απόχρωση με την μπλούζα της.

#2. Το δεύτερο κοστούμι της Valeria αποτελείται από ριγέ παντελόνι και σακάκι και η ίδια μας προτείνει να συνδυάζουμε τα κοστούμια μας και με combat boots ή ορειβατικά μποτάκια για τέλειο και άνετο look όλες τις ώρες της ημέρας.

#3. Η τρίτη επιλογή της Valeria περιλαμβάνει γκρι παντελόνι, γκρι σακάκι και λευκά πάνινα παπούτσια ενώ η ίδια προσθέτει πάνω από το σακάκι της μια κομψή καμπαρντίνα δημιουργώντας το τέλειο layering που θα δεις στο παρακάτω βίντεο.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!