VIRAL

O Άδωνις Γεωργιάδης... τρολάρει τον εαυτό του για το click away [εικόνα]

Με μεγάλα προβλήματα συνεχίζεται η εφαρμογή του click away στα καταστήματα στην Ελλάδα, αφού εν μέσω πανδημίας και για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού, η ελληνική κυβέρνηση άνοιξε μεν σε ένα βαθμό το λιανεμπόριο, αλλά οι παραγγελίες πρέπει να γίνονται on line και οι πελάτες δεν μπορούν να εισέρχονται στα καταστήματα, αλλά παραλαμβάνουν από την είσοδο τις αγορές τους.

Και το γεγονός πως οι πολίτες καλούνται να αγοράσουν πράγματα όπως ρούχα ή παπούτσια χωρίς να μπορούν να τα δοκιμάσουν έχει προκαλέσει πολλά χλευαστικά σχόλια στο Διαδίκτυο.


Μάλιστα ένα από τα memes που έγιναν viral, δείχνει τον Υπουργό Ανάπτυξης να φοράει ένα πολύ φαρδύ παντελόνι, λέγοντας «Αγόρασα παντελόνι με click away».


Και ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης είδε αυτό το meme  και το ανέβασε στα δικά του social media γράφοντας: «Το χιούμορ πάντα μου άρεσε και μου αρέσει...ήρθαν έτσι τα πράγματα και ακούω και αυτά....ας πάνε όλα καλά και ας μου τα λέτε...επί της ουσίας η «παράδοση εκτός» επιτρέπει εκ των νόμων την επιστροφή της παραγγελίας και την αντικατάσταση της αν έχει γίνει λάθος στο νούμερο.»


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!