VIRAL

O Tom Cruise έγινε έξαλλος με όσους δεν τηρούν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού

Ο πασίγνωστος ηθοποιός Tom Cruise, σε ένα νέο ηχητικό ντοκουμέντο που κάνει το γύρο του κόσμου, εμφανίζεται να κατσαδιάζει... άγρια συνεργάτες του που δεν τηρούν τις προβλεπόμενες, λόγω πανδημίας, αποστάσεις μεταξύ τους.

Ο 58χρονος σταρ καταγράφηκε σε αλλόφρονα κατάσταση να κατσαδιάζει δύο μέλη του συνεργείου γυρισμάτων του «Mission: Impossible 7» επειδή, σύμφωνα με τη Sun, στέκονταν σε απόσταση μικρότερη από 2 μέτρα ο ένας από τον άλλον.

Θυμίζουμε πως τα γυρίσματα αυτής της νέας ταινίας έχουν ήδη αντιμετωπίσει τεράστια προβλήματα λόγω της πανδημίας και την περασμένη άνοιξη ο σταρ είχε βρεθεί σε καραντίνα στην Ιταλία, καθώς μέρος των γυρισμάτων γίνονταν στη χώρα.

Τώρα στο ηχητικό που δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα, ο διάσημος ηθοποιός ακούγεται να φωνάζει στους δύο εργαζόμενους του συνεργείου γυρισμάτων, απειλώντας τους ακόμα και με απόλυση αν τους ξαναπετύχει να παραβιάζουν τους αυστηρούς κανόνες που έχουν επιβληθεί στο set.



Σύμφωνα με τη New York Post, ο χολιγουντιανός σταρ έχει καταβάλει μεγάλες προσπάθειες να επιβληθούν αυστηροί κανόνες στα γυρίσματα της νέας ταινίας του πετυχημένου franchise, που αυτήν την περίοδο λαμβάνουν χώρα στη Βρετανία.

Γι' αυτό και το θέαμα δύο εργαζομένων να παραβιάζουν τους κανόνες αυτούς τον έβγαλε εκτός εαυτού, με αποτέλεσμα το έντονο λογύδριο που μπορείτε να ακούσετε στο βίντεο. Τουλάχιστον 50 μέλη του συνεργείου ήταν παρόντα στο οργισμένο ξέσπασμα του Tom Cruise και παρακολουθούσαν τη σκηνή με ανοιχτό το στόμα.

«Αν σας ξαναδώ να το κάνετε αυτό, θα πάρετε πόδι. Όποιον δω να το κάνει, αυτό ήταν. Μην τολμήσεις να το ξανακάνεις γ@@το!» ακούγεται να λέει ο 58χρονος στο ηχητικό ντοκουμέντο.

 Και φυσικά αμέσως έγινε χαμός στο  twitter

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!