WOMEN'S GUIDE

H Penelopez Cruz άλλαξε εντελώς το hair look της και δείχνει κουκλάρα

Το φινάλε αυτής της δύσκολης χρονιάς, σηματοδοτεί μια περίοδο που πολλές θέλουν να υποδεχτούν το νέο έτος με ανανεωμένο hair look.

Η ανανέωση πριν την Πρωτοχρονιά, ήταν δημοφιλής και τις προηγούμενες χρονιές, αλλά ειδικά φέτος, που όλοι θέλουν να... ξεχάσουν το 2020, πολλές είναι οι γυναίκες που τολμούν ιδιαίτερα εντυπωσιακές αλλαγές στα μαλλιά τους.
Και αυτό έκανε και η διάσημη Ισπανίδα ηθοποιός Penelope Cruz.


Η 46χρονη χολιγουντιανή σταρ, έχει στο παρελθόν τολμήσει εντυπωσιακές αλλαγές στα μαλλιά της, κυρίως για τις ανάγκες κάποιου ρόλου, αλλά σε γενικές γραμμές πάντα διατηρούσε τα μαλλιά της σε σκούρες καστανές αποχρώσεις κοντά στο φυσικό χρώμα της τρίχας της και σε μεγάλο μήκος.


Τώρα όμως πόζαρε για το εξώφυλλο του πρώτου τεύχους της νέας χρονιάς της ισπανικής έκδοσης του περιοδικού Vogue και μας έδειξε το νέο hair look της το οποίο είναι απλά υπέροχο!


Η σταρ συνεχίζει να έχει αφέλειες που πλαισιώνουν το πρόσωπό της (curtain bangs) και μακρύ μήκος στα μαλλιά της, αλλά με ένα υπέροχο φιλάρισμα (είναι και πάλι στη μόδα το φιλάρισμα) και παράλληλα έβαψε τα μαλλιά της σε bronde αποχρώσεις με ξανθιές ανταύγειες και δείχνει κουκλάρα.


Ιδού το νέο hair look της το οποίο αξίζει να αντιγράψετε αν σκοπεύετε να επισκεφτείτε τον κομμωτή σας ή τον hair colorist αυτές τις μέρες.
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue España (@voguespain)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@voguespain)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!