ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 3 ζώδια θα είναι πολύ τυχερά μέσα στο 2021

Την τύχη με το μέρος τους λέγεται πως θα έχουν τρία ζώδια, που μέσα στο νέο έτος θα δούνε τη ζωή τους να βελτιώνεται κατά πολύ σε πολλούς τομείς.

Το marieclaire.gr δημοσίευσε τη λίστα με τα ζώδια που θα έχουν την τύχη με το μέρος τους μέσα στο 2021 και εξηγεί γιατί θα είναι τυχερά και πότε θα αρχίσει η εύνοια των άστρων.

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)
Θα πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή (ναι, υπομονή διάβασες κριέ) μέχρι τις 21 Μαρτίου όταν ο Ήλιος και η Αφροδίτη θα μετακομίσουν στο ζώδιό σου. Όταν συνυπάρχουν οι πλανήτες, ουσιαστικά ενισχύουν την ενέργεια με την οποία το κάθε ζώδιο είναι προικισμένο. Ο Ήλιος λοιπόν, είναι εκείνος που κυβερνά την ύπαρξή σου, το μέρος του εαυτού σου που πραγματικά δεν αλλάζει όσο και να μεγαλώσεις, ό,τι κι αν σου συμβεί στο ενδιάμεσο. Η Αφροδίτη από την άλλη, ελέγχει τον τομέα της αγάπης, των χρημάτων και του σεξ και τον τρόπο με τον οποίο αντιδράς στον έρωτα και τη σεξουαλικότητα. Το «πάντρεμα» των παραπάνω μόνο ευοίωνο μπορεί να είναι και αυτό που πρέπει να περιμένεις είναι ένα «πικάντικο» 2021.

 

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)
Ο Ερμής φέτος θα είναι με το μέρος σου. Προς το τέλος του Απριλίου ειδικά, θα σου δώσει ένα μάθημα για το πώς πρέπει να λες αυτό που σκέφτεσαι. Το διάστημα Μαρτίου-Απριλίου μπορεί να αποδειχθεί κάπως σκληρό μαζί σου, ωστόσο θα ανταμειφθείς αργότερα αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να ενδώσεις σε νέες συνεργασίες. Από τις 20 Απριλίου και μετά, όταν ο Ερμής και ο Ήλιος δηλαδή θα συναντηθούν στο ζώδιό σου, θα σε βοηθήσουν να επικοινωνήσεις και να εκφράσεις επιτέλους όλα όσα επιθυμείς: τρυφερότητα και φροντίδα. Το 2021 θα είναι η χρονιά που δε θα σε νοιάζει ιδιαίτερα η διατήρηση της τόσο αγαπημένης σου ρουτίνας και θα ξεκινήσεις να κυνηγάς αυτό που αγαπάς χωρίς να έχεις απώλεια ενέργειας και ισορροπιών. Κάν᾽το πράξη λοιπόν!

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)
Με τον Άρη (τον κυβερνήτη σου) να μπαίνει στο ζώδιό σου αμέσως μετά τις 20 Οκτωβρίου, θα είσαι στο στοιχείο σου μέχρι το τέλος του 2021. Παρότι ο Άρης είναι ο πλανήτης του πολέμου και των συγκρούσεων -και σίγουρα δεν ακούγεται ιδιαίτερα βοηθητικός- αν τον εκμεταλλευθείς την παρουσία του εποικοδομητικά, η ενέργειά του θα σε στηρίξει όταν θα χρειαστεί να διεκδικήσεις όσα σου αναλογούν στη ζωή. Ακριβώς επειδή είναι ο κυβερνήτης σου, έχεις ένα πλεονέκτημα: Σε αγαπάει και θα σε προσέχει τόσο ώστε να μη χρειάζεται να φοβάσαι να πεις τη γνώμη σου ή να αντιμετωπίσεις τους άλλους όταν πρόκειται για το κοινό καλό. Οπότε, βάλε τα όριά σου, κυνήγησε την προαγωγή που θέλεις και μείνε σταθερός στις απόψεις σου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!