VIRAL

Η νέα σεζόν του Grey's Anatomy διχάζει αφού αναφέρεται στον κορωνοϊό

Από το 2005 που έκανε τηλεοπτική πρεμιέρα, η σειρά Grey's Anatomy σημειώνει τεράστια επιτυχία σε όλο τον κόσμο, αλλά η νέα 17η σεζόν έχει διχάσει τους φαν της.

Είναι βέβαιο πως μετά τα όσα προκάλεσε φέτος σε όλο τον πλανήτη η πανδημία του κορωνοϊού, τα επόμενα χρόνια θα δούμε αναρίθμητες σειρές και ταινίες με θέμα τη νόσο Covid-19 ή ιστορίες που πηγάζουν από την πανδημία και αυτό ακριβώς κάνει και η νέα σεζόν του Grey's Anatomy που ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο και θα συνεχιστεί τον ερχόμενο Μάρτιο.


Στη νέα σεζόν, η γνωστή ομάδα των γιατρών - πρωταγωνιστών έρχονται αντιμέτωποι με την πανδημία, αλλά οι φαν της σειράς έχουν διχαστεί, αφού άλλοι ενθουσιάστηκαν με τα μηνύματα που στέλνει η σειρά και άλλοι (κυρίως οι λεγόμενοι και αρνητές της μάσκας και των μέτρων κατά της πανδημίας,) κατηγορούν τη σειρά πως υπερβάλλει και παρουσιάζει με υπερβολικό τρόπο τις συνέπειες της πανδημίας, ενώ κάποιοι απλά δηλώνουν πως δεν αντέχουν  άλλο να βλέπουν οτιδήποτε αφορά τον κορωνοϊό στην tv.


Και κάπως έτσι έχει ξεσπάσει ένας... χαμός στα social media,  με πολλούς να ισχυρίζονται πως αυτοί που κατηγορούν ως "υπερβολική" τη σειρά είναι οι ίδιοι που αψηφούν τα μέτρα κατά της πανδημίας.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!