ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτης 24 Δεκεμβρίου 2020

Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο, έμφαση θα δοθεί σε ζητήματα οικονομικής φύσης, το ενδιαφέρον θα είναι επικεντρωμένο στην απόκτηση υλικών αγαθών. Ανοίγει ο δρόμος για αγοροπωλησίες, κάποιοι θα καταφέρουν να αγοράσουν υλικά αποκτήματα που από καιρό έχουν στα σχέδια και στα πλάνα τους. Ανάγκη θα εκδηλωθεί για κατοχύρωση ασφάλεια και οικονομική σταθεροποίηση.

Κριός
Μια πτυχή Ερμή – Ουρανού που επηρεάζει την ημέρα διεγείρει την δημιουργική και προοδευτική σκέψη σου. Είναι μια στιγμή που θέλεις να αγκαλιάσεις νέες ιδέες, μεθόδους και προσεγγίσεις. Οι σημερινές ενέργειες είναι ισχυρές για να αποκτήσουν μια σαφή αίσθηση θέματα που αφορούν στα χρήματα και τις επιχειρήσεις. Μέρα που είναι προσπάθησε να χρωματίσεις το κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην χαλάς την ατμόσφαιρα με γκρίνιες και εγωισμούς. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις την τάση να ενθουσιάζεσαι και να εξιδανικεύεις καταστάσεις.

 

Ταύρος
Είναι πιθανό σήμερα να ασχοληθείς με συναρπαστικές ιδέες και δραστηριότητες και οι συνομιλίες σου να προκαλέσουν μια αίσθηση αισιοδοξίας. Η Σελήνη κατευθύνεται στο δικό σου ζώδιο δημιουργώντας περισσότερο χρώμα στο συναισθηματικό κόσμο σου. Απόφυγε τις αποφάσεις και τις δεσμεύσεις στα εργασιακά, καθώς δεν είναι κατάλληλη η περίοδος για αλλαγές. Κάνε ανάλαφρο και εορταστικό το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου παρά τις δυσκολίες. Εσύ που είσαι μόνη, περνάς  μια ήσυχη μέρα σε επαφή σου με αγαπημένα πρόσωπα.

 

Δίδυμοι
Η Σελήνη περνά στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και αντιλαμβάνεσαι πως χρειάζεσαι μεγαλύτερη ξεκούραση. Μοιράσου τα συναισθήματα με αυτούς που αγαπάς και άφησε τον Ερμή που εναρμονίζεται με τον Ουρανό να δημιουργήσει εμπνευσμένες συνομιλίες. Διατήρησε τις σχέσεις σου με συναδέλφους σε ένα καλό και ήρεμο επίπεδο. Δεν είναι κατάλληλη η μέρα για γκρίνιες και παράπονα απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, δεν εμπιστεύεσαι και ιδιαίτερα νέες γνωριμίες και πολύ καλά κάνεις.

 

Καρκίνος
Σήμερα μπορεί να υπάρξουν συνειδητοποιήσεις, συλλογισμοί ή συζητήσεις που σε οδηγούν σε σημαντικές αποφάσεις και συμπεράσματα. Η καλή επικοινωνία ίσως είναι το εισιτήριο για ένα νέο ξεκίνημα. Παρεξηγήσεις και διαφωνίες στα εργασιακά είναι ένα πιθανό σενάριο. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι απέναντι στον αγαπημένο σου και μην λες πράγματα που πιθανά ανάψουν τα αίματα. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ αλλά δείξε και μια επιφυλακτικότητα.

 

Λέων
Η κίνηση της Σελήνης στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος βοηθά στο να συντονίσεις τις προτεραιότητές σου. Η Σελήνη σήμερα ευθυγραμμίζεται με τον Ουρανό και τον Ερμή καθώς κινούνται προς τη δημιουργία ενός τριγώνου. Αυτές οι επιρροές είναι εξαιρετικές για νέες ιδέες που αφορούν στην επίτευξη των στόχων σου, τις συνήθειες, τα χρήματα και την καθημερινότητα. Εξοικονόμησε απαραίτητα χρόνο για τον ερωτικό σύντροφό σου καθώς οι συνθήκες και οι μέρες το απαιτούν. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα προσέγγιση από ένα άτομο που δεν φαντάζεσαι σε εντυπωσιάζει.

 

Παρθένος
Υπάρχει μια προοδευτική, θετική ενέργεια σήμερα γύρω σου που σε εμπνέει να κοιτάξεις μπροστά με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Το φεγγάρι κατευθύνεται προς τον 9ο ηλιακό σου οίκο του πνεύματος εμπνέοντάς σε να δεις πιο ξεκάθαρα ή πιο σφαιρικά τα όσα σε απασχολούν. Μην χαλάς το εορταστικό κλίμα που έχει δημιουργήσει για σένα ο ερωτικός σύντροφός σου με γκρίνιες και κτητικότητα. Εσύ που είσαι μόνη, η επιπολαιότητα δεν είναι κάτι που σου ταιριάζει.

 

Ζυγός
Οι σημερινές ενέργειες είναι ισχυρές για το άνοιγμα της προσωπικής σου ζωής. Καθώς η Σελήνη κινείται στον 8ο ηλιακό σου οίκο σε παρακινεί να συνδεθείς με τις βαθύτερες ανάγκες σου και τα συναισθήματα. Η επιρροή του Ερμή – Ουρανού βοηθά στη δημιουργία εφευρετικών λύσεων σε οικιακά προβλήματα και σε νέες προσεγγίσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Περιόρισε τις συζητήσεις με τον αγαπημένο σου σε ευχάριστα και ουδέτερα θέματα. Εσύ που είσαι μόνη, πραγματικά δεν ξέρω αν η επικοινωνία με ένα πρόσωπο του παρελθόντος θα σου κάνει καλό.

 

Σκορπιός
Η Σελήνη κατευθύνεται στον ηλιακό 7ο οίκο σου συναντώντας εκεί τον Ουρανό. Η επιθυμία να απορροφηθούν ιδέες και έμπνευση από τους άλλους είναι ισχυρή και ωραίες ευκαιρίες φαίνεται να έρχονται μέσα από τις σχέσεις και τα προσωπικά σου συμφέροντα. Αν η συμπεριφορά του αγαπημένου σου ή η διάθεσή του δεν είναι καλή απέναντί σου φρόντισε να του αλλάξεις το κέφι. Εσύ που είσαι μόνη, δείξε επιφυλακτικότητα απέναντι σε νέες γνωριμίες ή μεγάλα λόγια.

 

Τοξότης
Είσαι ιδιαίτερα ανοιχτή σε νέες ιδέες ή εναλλακτικές μεθόδους με την επερχόμενη σύνδεση του Ερμή με τον Ουρανό. Αυτή η διέλευση είναι πιθανό να σου προσφέρει λύσεις και ιδέες που αφορούν στα χρήματα. Η διαίσθησή σου είναι έντονη και μπορείς να την εμπιστευτείς για εργασιακά αδιέξοδα ή αλλαγές. Η ζήλια και η κτητικότητά σου μπορεί να ενοχλήσουν τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα είναι ιδανική για νέες γνωριμίες και συναναστροφές στα μέτρα του επιτρεπτού.

 

Αιγόκερος
Η Σελήνη κατευθύνεται στον δημιουργικό σου τομέα και έχεις την τάση να θέλεις να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Ο Ερμής μεταβαίνει επί του παρόντος στο δικό σου ζώδιο ενθαρρύνοντάς σε να αναζητήσεις διανοητικές διεγέρσεις και να δώσεις φωνή στις ιδέες σου. Οι σημερινές ενέργειες διεγείρουν επίσης την αίσθηση ελευθερίας του λόγου με μοναδικό και πνευματικό τρόπο. Ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου αν ο αγαπημένος σου πει και καμιά κουβέντα παραπάνω. Εσύ που είσαι μόνη, διαχειρίσου έξυπνα και διαλλακτικά τις επικοινωνίες με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

Υδροχόος
Η Σελήνη κινείται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας διεγείροντας την ανάγκη σου για εξοικείωση και αμεσότητα. Η εσωτερική ανησυχία σου μπορεί μερικές φορές να σε παρασύρει λίγο, αλλά σήμερα σε παρακινεί για θετικές αλλαγές. Συγκεντρώσου περισσότερο στις εργασιακές σου υποχρεώσεις. Μην κρατάς μυστικά από τον ερωτικό σύντροφό σου γιατί κινδυνεύεις να αποκαλυφθείς. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε και αγάπησε τον εαυτό σου περισσότερο.

 

Ιχθείς
Η Σελήνη μετακινείται στον ηλιακό 3ο οίκο της επικοινωνίας και με τη διέλευση Ερμή – Ουρανού υπάρχει ένα ισχυρό θέμα διανοητικής διέγερσης και περιέργειας. Είναι ωραία η μέρα για μελέτη, δικτύωση και διασκεδαστικές ευχάριστες συζητήσεις. Όταν ο Ουρανός είναι δυνατός και λειτουργεί καλά όπως σήμερα είσαι σε καλή κατάσταση για να αφήσεις ή να λύσεις προβληματικά σημεία. Διαχώρισε τη σχέση με τους φίλους ή τα αγαπημένα πρόσωπα με του ερωτικού σου συντρόφου. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρερμηνεύεις τα μηνύματα που δέχεσαι.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!