WOMEN'S GUIDE

H Heidi Klum αποκαλύπτει πως παραμένει fit και στο lockdown

Τα αλλεπάλληλα lockdowns της φετινής χρονιάς που δε λίγο (ευτυχώς!) τελειώνει, στάθηκαν η αιτία να αλλάξουν πολλοί τις fitness συνήθειες τους. Όμως η Heidi Klum κατάφερε να παραμείνει fit ακόμα και όταν απλά έμενε στο σπίτι της.

Η 47χρονη καλλονή από τη Γερμανία, που υπήρξε ένα από τα κορυφαία μοντέλα στον κόσμο, τώρα είναι παρουσιάστρια, μητέρα 4 παιδιών και σύζυγος του 31χρονου διάσημου μουσικού Tom Kaulitz και παραμένει κουκλάρα.


Η ίδια μιλώντας στο περιοδικό Women's Health εξήγησε πως πλέον κάνει κυρίως ασκήσεις με το βάρος του σώματός της όπως squats, αλλά απαρίθμησε και όλα όσα βρήκε να κάνει για να μην... κάθεται.


«Είμαι αρκετά τυχερή που έχω μια πισίνα στο σπίτι και, όταν ξεκίνησε η πανδημία, άρχισα να κολυμπώ 20 γύρους την ημέρα. Οι ασκήσεις χαμηλής έντασης είναι πολύ καλύτερες για τις αρθρώσεις μου από το τρέξιμο σε διάδρομο. Το χούλα χουπ είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή, όπως και το τραμπολίνο που κάνω» είπε και πρόσθεσε πως φέτος ασχολήθηκε πολύ με την κηπουρική και πως έστησε και ένα δικό της λαχανόκηπο.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!