ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 6 Ιανουαρίου 2021

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό έμφαση θα δοθεί στην επικοινωνία στη διασκέδαση και στην συναισθηματική ισορροπία. Οι ευάλωτοι χαρακτήρες θα πρέπει να αποφύγουν την προσκόλληση στις αρνητικές και απαισιόδοξες σκέψεις, αναγκαίο θα είναι να επικεντρωθούν σε υποθέσεις και σε επαφές που μπορούν να τονώσουν την ψυχολογία τους.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις υποθέσεις που αφορούν το κοντινό του περιβάλλον. Το απόγευμα επικεντρώνει την προσοχή σου στην οικογένεια και ζητήματα που μπορεί να έχουν έρθει στο προσκήνιο και να σε απασχολούν. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά 

Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν σε σχέση με το εμπόριο, την επικοινωνία, την διαφήμιση. Σημαντικό είναι να εμπιστευτείς τις ιδέες και τα επιχειρήματά σου καθώς αυτά θα καθορίσουν την πορεία των εργασιών που θα επιλέξεις.

Η έντονα ρομαντική διάθεση σου μπορεί να εκφραστεί αν δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα ώστε να απολαύσεις υπέροχες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο πρόσωπο στη ζωή σου μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα δημιουργήσει έντονη συναισθηματική φόρτιση και μοναδικά συναισθήματα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, σου δίνεται η ευκαιρία να έρθει πιο κοντά με πρόσωπα από το στενό σου περιβάλλον επιδιώκοντας να συζητήσεις μαζί τους. Το απόγευμα φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος που σε ταλαιπωρούν σου και χαλάνε τη διάθεση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που εμπλέκεσαι σε εμπορικό επίπεδο μπορεί να οδηγήσουν σε προστριβές που καλό είναι να αποφύγεις. Η επικοινωνία με πρόσωπα της επαγγελματικής σου ζωής να σε προβληματίσει, προσπάθησε να καταπιέσεις απωθημένα που έρχονται στην επιφάνεια και δημιουργούν προβλήματα.

Η αυξημένη νευρικότητα μπορεί να οδηγήσει σε συζητήσεις που δεν θα εξελιχθούν όπως θα ήθελες στην προσωπική σου ζωή. Προσπάθησε να αποφύγεις την ένταση με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή νέα γνωριμία μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον, είναι απαραίτητο να χαλιναγωγήσεις την ένταση που θα δημιουργήσει προβλήματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθεί με θέματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν έντονα. Το απόγευμα δεν αποκλείεται να σε αναστατώσει δημιουργώντας έντονη ανασφάλεια και φόβο για το εισόδημά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Εντάσεις μπορεί να υπάρξουν σε οικονομικές συζητήσεις και θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις. Είναι σημαντικό να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην οδηγηθείς σε σπασμωδικές κινήσεις που θα έχουν κόστος τόσο στην τσέπη σου όσο και στην ψυχολογία σου.

Προσπάθησε να ξεφύγεις από αυτά που σε φοβίζουν, διαφορετικά θα δημιουργηθούν εντάσεις στην προσωπική σου ζωή λόγω ανασφαλειών σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει μία γνωριμία, όμως το έλλειμμα αυτοπεποίθησης κυριαρχεί και δεν σου επιτρέπει να αφεθείς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος που σε απασχολούν έντονα. Το απόγευμα αλλάζει η διάθεσή σου. Το κέφι και η ανάγκη για επικοινωνία πρωταγωνιστούν και βοηθούν να ανέβεις ψυχολογικά.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οφείλεις να κλείσεις υποθέσεις που σε απασχολούν και εκκρεμούν εδώ και καιρό καθώς φαίνεται να σου δημιουργούν ένα άγχος. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε λάθη και παραλείψεις λόγω απερισκεψίας ή ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης που θα έχουν κόστος στην εργασία στη δική σου πορεία.

Έχεις την δυνατότητα να εκφράσεις αυτά που νιώθεις και σκέφτεσαι στο ταίρι σου ευελπιστώντας να προσπαθήσει να ικανοποιήσει τις ανάγκες. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που θα σου κεντρίζουν την προσοχή και θα σε βοηθήσουν να απογειωθείς σε ψυχολογικό επίπεδο.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις θέματα με φιλικά πρόσωπα που μπορεί να σε έχουν αναστατώσει. Το απόγευμα περνάει στον Καρκίνο και νιώθεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς και να αφοσιωθείς στις σκέψεις σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις καθώς του δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσεις κινήσεις ως προς την επίτευξη τους. Προσπάθησε να μην είσαι αλαζονικός και εριστικός με πρόσωπα στο επαγγελματικό περιβάλλον που διαφωνούν μαζί σου καθώς αυτό θα δημιουργήσει πρόβλημα σε ομαδικό επίπεδο.

Ο ρομαντισμός και η διάθεση να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στο ταίρι σου μπορεί να οδηγήσει σε μοναδικές στιγμές πάθους που θα μείνουν χαραγμένες μέσα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, φρόντισε όμως να κρατήσεις μικρό καλάθι γιατί βλέπεις τα πάντα εξειδικευμένα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, έχεις την δυνατότητα να τακτοποιήσεις επαγγελματικά ζητήματα που σου έχουν προκαλέσει ένταση. Το απόγευμα νιώθεις έντονα την ανάγκη να αφιερωθείς στο φιλικό περιβάλλον και τις παρέες σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις επαγγελματικού χαρακτήρα πιθανά σου έχουν αγχώσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να ανοίξεις μπροστά σου νέους επαγγελματικούς ορίζοντες και να πείσεις τους γύρω σου για τις δυνατότητες που έχεις.

Στιγμές διασκέδασης με φιλικά πρόσωπα θα βοηθήσουν να ξεφύγετε με το ταίρι σου από την καθημερινότητα και να περάσετε χαλαρώνοντας συζητώντας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από το φιλικό περιβάλλον, αυτό που θα σου κερδίσει το ενδιαφέρον είναι η πρωτοποριακή σκέψη και αντίληψη των πραγμάτων.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, έχεις την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που μπορεί να έχουν προκύψει με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος. Το απόγευμα στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε επαγγελματικές υποθέσεις που έρχονται στο προσκήνιο και σου δημιουργούν υπερένταση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Καλά θα κάνεις να κλείσεις θέματα μπορεί να αφορούν την επαγγελματική σου ζωή καθώς έχεις την αισιοδοξία να δεις πραγματικά πώς πρέπει να κινηθείς για να πετύχεις τους στόχους σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τα περιττά λάθη λόγω της αμέλειας που μπορεί να σε εκθέσουν έντονα.

Προσοχή καθώς πιθανό είναι η νευρικότητα να επηρεάσει τη σχέση σου και να δημιουργήσει εντάσεις που είναι περιττές με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου εξέλιξη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σου δημιουργούν αναστάτωση. Το απόγευμα σε βοηθά να ανέβεις ψυχολογικά βρίσκοντας την αισιοδοξία και το κέφι σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν έντονα καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που σε απασχολούν έντονα και πιθανά σου δημιουργούν άγχος. Το επιχειρηματικό σου δαιμόνιο και η διαίσθησή σου θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε πιθανές αποφάσεις που πρέπει να πάρει.

Φρόντισε να μην χάσεις στιγμές διασκέδασης και χαράς με το ταίρι σου που θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά στη σχέση και θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε ο ένας τον άλλον. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου ανεβάζοντας κατακόρυφα το κέφι και το πάθος.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και την ισορροπία του. Το απόγευμα νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απομακρυνθείς από όλους και όλα λόγω της έντασης και της νευρικότητας που σε διακρίνει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες και συνεργασίες και να βρεις τις απαραίτητες ισορροπίες έτσι ώστε να είναι ικανοποιημένοι και οι συνεργάτες σου. Προσπάθησε να εκφράσεις με αμεσότητα αυτά που πιστεύεις αποφεύγοντας να καταπιέσεις τον εαυτό σου σε πράγματα που δεν χρειάζεται.

Είναι σημαντικό να απολαύσεις στιγμές πάθους και αισθησιασμού με το ταίρι σου ώστε να αποφύγει τις σκηνές ζήλιας και κόντρες που θα δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η ένταση και καρδιοχτύπι μπορεί να προκαλέσει νέα γνωριμία που θα έρθει στη ζωή σου για να αλλάξει τα δεδομένα ελληνικά. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η σημερινή μέρα σου δίνει τη δυνατότητα να κλείσεις υποθέσεις στην καθημερινότητα που σε έχουν απασχολήσει τις τελευταίες μέρες. Το απόγευμα επικεντρώνεσαι στην προσωπική σου ζωή και στο πώς να περάσεις όμορφα διασκεδάζοντας.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μην επιτρέψεις στο άγχος και την γκρίνια να πρωταγωνιστήσουν στην καθημερινότητα και κυρίως στον εργασιακό χώρο. Καλά θα κάνεις να διεκπεραιώσεις υποθέσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει χωρίς να μπει σε διαδικασία αντιπαραθέσεων που δεν θα σε ωφελήσουν.

Νιώθεις ότι μπορείς να προσφέρεις πολλά στο ταίρι σου και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό καθώς δεν θα διστάσεις να το εκφράσεις με κάθε τρόπο. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα σε αναστατώσει και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για νέα σταθερή σχέση στη ζωή σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, σήμερα σου δίνεται η δυνατότητα να τακτοποιήσεις θέματα που σε απασχόλησαν στην προσωπική σου ζωή. Το απόγευμα αυξάνει το άγχος και την ένταση για ζητήματα της καθημερινότητας που λειτουργούν πιεστικά στην ψυχολογία σου. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να πρωταγωνιστήσει στην επαγγελματική σου ζωής, αρκεί να αφήσεις στην άκρη τον εγωκεντρισμό και τις υπερβολές που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου. Προσπάθησε να δείξεις τον δρόμο χωρίς εντάσεις και αμετροέπεια.

Η γκρίνια και η επικριτική σου διάθεση μπορεί να παίξουν δυσάρεστο ρόλο στη σχέση για να δημιουργήσουν εντάσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις κάθε κόντρα που θα χαλάσει την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέα γνωριμία καθώς δεν αποκλείεται να νιώθεις κουρασμένος από τις καθημερινές υποχρεώσεις.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να περάσεις όμορφα και να αφιερώσεις χρόνο στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Το απόγευμα αυξάνει τις ανασφάλειές σου και δημιουργεί έντονες καταστάσεις λόγω του πείσματος και της αδιαλλαξίας που μπορεί να εκδηλώσεις. 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Συγκρούσεις μπορεί να υπάρξουν για οικονομικά ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο και σε επηρεάζουν σημαντικά. Προσπάθησε να αφήσεις τον εγωισμό και τον υποκειμενισμό στην άκρη που δεν θα βοηθήσουν να δεις πραγματικά πως πρέπει να κινηθείς ώστε να πετύχεις το καλύτερο δυνατό για εσένα.

Προσπάθησε να χαρείς κάθε στιγμή με το ταίρι σου μακριά από φόβους και ανασφάλειες που θα επηρεάσουν αρνητικά τον χρόνο που περνάτε μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, καλά θα κάνεις να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να μην εκδηλώσεις εκνευρισμό που θα απογοητεύσει έντονα.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!