VIRAL

O Jeffree Star διαψεύδει τη φήμη πως αυτός... χώρισε τους Kim & Kanye

Μια από τις πιο απίστευτες φήμες, που κυκλοφόρησαν αμέσως μετά την αποκάλυψη πως η Kim Kardashian και ο Kanye West οδεύουν προς διαζύγιο, ήταν πως ο διάσημος ράπερ χωρίζει επειδή έχει δεσμό με τον πασίγνωστο beauty blogger Jeffree Star!

Τη φήμη την ξεκίνησε η Ava Louise, μια νεαρή  γυναίκα που το 2019 είχε εμφανιστεί στο σόου του Dr Phil στην τηλεόραση λέγοντας πως ως influencer προτιμά να πεθάνει από το να δείχνει άσχημη, αλλά η φήμη της απογειώθηκε στο TikTok, όταν πριν λίγους μήνες έγλειψε μια λεκάνη τουαλέτας αεροπλάνου ως....challenge για να δει αν θα κολλήσει κορωνοϊό!

 


Τώρα σε ένα νέο βίντεο της στο TikTok άφησε να εννοηθεί πως η Kim χωρίζει γιατί ο Kanye έχει δεσμό με έναν άντρα και χωρίς να τον... ονομάζει σχεδόν "φωτογράφισε" το διάσημο YouTuber Jeffree Star και αμέσως η φήμη αυτή έγινε viral.


Ο ίδιος ο Jeffree έβαλε τέλος στις φήμες  με ένα νέο βίντεο στο οποίο λέει: «Υποθέτω ότι ένα κορίτσι επινόησε ένα ψέμα στο TikTok και μετά έγινε viral. Υπονοεί ότι ο Kanye και η Kim παίρνουν διαζύγιο επειδή ένας διάσημος beauty influencer κοιμάται μαζί του» και προσθέτει: «Είναι τόσο περίεργο... τόσο χαζό! Απλά θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι... Μου αρέσουν οι πολύ ψηλοί άνδρες και ποτέ δεν έχω κάνει κάτι με τον Kanye».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!