ΖΩΔΙΑ

Για 7 ζώδια η αυριανή Νέα Σελήνη θα σημάνει το τέλος ενός σημαντικού κύκλου

Αύριο 13 Ιανουαρίου, θα έχουμε την πρώτη Νέα Σελήνη του 2021 και αυτό το αστρολογικό γεγονός, θα σημάνει το φινάλε σημαντικών "κύκλων" στη ζωή πολλών ζωδίων.

Σύμφωνα με το astrology.gr η  πρώτη Νέα Σελήνη του 2021 γίνεται στις 13/01, 07:00 ώρα Ελλάδας, στις 23° 13’ του Αιγόκερω. Επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως) που έχουν γεννηθεί το 3ο δεκαήμερο, αλλά και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.

Η συμμετοχή του Πλούτωνα, καθώς κάνει σύνοδο με τον Ήλιο είναι σημαντική, καθώς δεν επιτρέπει ημίμετρα και παζάρια. Ό,τι χρειάζεται να γίνει, θα γίνει, προκειμένου να τελειώνουμε με κάποια κακώς κείμενα και κάνουμε μια καινούργια αρχή, έστω και με το ζόρι. 

Ας δούμε ποια ζώδια θα αναγκαστούν να κλείσουν ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή τους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε φέρνει μπροστά στις βαθύτερες επιθυμίες σου και σε καλεί να προχωρήσεις σε αλλαγές, που θεωρείς απαραίτητες για την ευτυχία σου, αλλά και την επίτευξη των προσωπικών σου επιδιώξεων. Σε πολλές περιπτώσεις, θα εξαντλήσεις την αυστηρότητά σου, θα βάλεις κανόνες και όρια και θα κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου. Ακόμα και το παρουσιαστικό σου θα αλλάξει και θα βγάζεις ένα πιο δυναμικό προφίλ, όμως, θα συναντήσεις και αρκετές αντιδράσεις από άλλους που μάλλον τους είχες καλομάθει και τώρα θα τους ξεβολέψεις. Ορισμένες από αυτές θα σου στοιχίσουν και συναισθηματικά, με αποτέλεσμα να πατήσεις εύκολα το κουμπί της διαγραφής, αρνούμενος να κάνεις πίσω ή να συμβιβαστείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Η Νέα Σελήνη στον 2ο ηλιακό σου οίκο επηρεάζει κυρίως τον οικονομικό σου τομέα, όπου και θα χρειαστεί να υιοθετήσεις μια διαφορετική πολιτική στη διαχείρισή σου. Ενδεχομένως να περιοριστείς στα αναγκαία έξοδα και να αρχίσεις να «μαζεύεις» χρήματα για μια επενδυτική ή άλλη κίνηση που σκέφτεσαι να κάνεις. Επιπλέον, μπορεί να λήξεις μια συμφωνία, αν οι όροι της δε σε ικανοποιούν απόλυτα. Όσον αφορά στην ερωτική και κυρίως στη σεξουαλική σου ζωή, ξεκινά μια περίοδος όπου είτε τα οικονομικά θα επηρεάζουν την… ψυχολογία σου και κατ’ επέκταση το ενδιαφέρον σου θα αποσπάται συχνά και θα πέσει η… απόδοσή σου είτε θα δώσεις αρκετή σημασία όχι τόσο στο σεξ και τις προσωρινές απολαύσεις, αλλά στα συναισθήματά σου κι αν δεν ταυτίζονται, τότε δε θα υπάρχει και συνέχεια.

ΚΡΙΟΣ 

Με τη Νέα Σελήνη - Έκλειψη στον 10ο οίκο σου θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου αναγκαστικά στα επαγγελματικά σου, όπου θα υπάρξουν διάφορες εξελίξεις, αλλαγές αλλά και ζητήματα για τα οποία καλείσαι να πάρεις πρωτοβουλίες για να τα ξεκαθαρίσεις, όπως και να αποφασίσεις τι θέλεις και τι δε θέλεις, ώστε να βάλεις τους καινούργιους σου στόχους. Δεν αποκλείεται να πάρεις μια άλλη πορεία, να νιώσεις την ανάγκη να αυτονομηθείς και να κάνεις κάτι δικό σου ή να αναλάβεις μια υπεύθυνη θέση που απαιτεί αρκετό από τον χρόνο και την ενέργειά σου. Σαφώς θα υπάρξουν ανταγωνισμοί κι οι αντιπαλότητες, σε κάποιες περιπτώσεις ίσως νιώσεις ότι αδικείσαι, καθώς επίσης και εντάσεις με ανώτερους και ισχυρά πρόσωπα που θα σε κάνουν να θυμώσεις. Όμως, εκεί θα πρέπει να αποδείξεις τις ικανότητες και τις αντοχές σου. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Η Νέα Σελήνη στο 8ο οίκο σου στρέφει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου θέματα και τις υποχρεώσεις σου προς τρίτους. Είναι πιθανό να αλλάξεις τελείως την πολιτική της διαχείρισής τους, όπως επίσης και να αναγκαστείς να διευθετήσεις υποθέσεις σχετικές με ασφαλιστικά ταμεία, εφορία, δάνεια, περιουσιακά για να κλείσεις εκκρεμότητες. Δεν αποκλείεται, ωστόσο κι ένα κέρδος που θα σε βοηθήσει να ξεμπερδέψεις με πολλά από αυτά μια ώρα αρχύτερα. Ο ερωτικός-σεξουαλικός τομέας θα επηρεαστεί εξίσου, όπου μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο με το οποίο θα υπάρχει έντονη έλξη και μαζί του θα βιώσεις πρωτόγνωρες συγκινήσεις. Η υπάρχουσα σχέση σου ίσως δεν καλύπτει βασικές ανάγκες σου ή έχει χαθεί η φλόγα όπου θα χρειαστεί είτε να την αναζωπυρώσεις είτε να την τερματίσεις, αν δεν καλύπτει πια τις ανάγκες σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Με τη Νέα Σελήνη στον 7ο οίκο σου, τον Αιγόκερω και με τον Πλούτωνα από δίπλα, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πιεστείς αρκετά συναισθηματικά, αλλά και στον τρόπο που αντιμετωπίζεις ή βιώνεις όλων των ειδών τις σχέσεις σου, κυρίως εσύ που έχεις γεννηθεί το γ’ δεκαήμερο. Δε θα έχεις την καλύτερη ψυχολογία, όμως, με τη στενοχώρια και τα δάκρυα δε θα επιφέρεις καμιά αλλαγή. Χρειάζεται κουράγιο και δύναμη κι αφού κάνεις τους υπολογισμούς σου, να προχωρήσεις είτε σε ξεκαθαρίσματα και διάλυση όσων πλέον κρατάς από συνήθεια είτε το να κάνεις καινούργιες σχέσεις ή συνεργασίες που θα σου προσφέρουν περισσότερα σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Ενδεχομένως να ζητήσεις βοήθεια από άλλα πρόσωπα. Να έχεις, πάντως, υπόψη σου ότι τίποτα δε θα γίνει χωρίς να υπάρξουν εντάσεις, οπότε να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος/η.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Με τη Νέα Σελήνη στον 5ο σου οίκο, η ερωτική σου ζωή περνά πρώτη στη λίστα προτεραιοτήτων σου, είτε αναγκαστικά, μέσα από γεγονότα που θα προκύψουν και θα απαιτήσουν το μέγιστο του ενδιαφέροντός σου είτε γιατί εσύ θα νιώσεις την ανάγκη να βρεις έναν άνθρωπο να αγαπήσεις και να αγαπηθείς. Θα μπουν καινούργια πρόσωπα στη ζωή σου, που θα σε σπρώξουν να δημιουργήσεις ή να διεκδικήσεις περισσότερα, επειδή θα αισθάνεσαι ότι αξίζεις παραπάνω. Δεν αποκλείεται, όμως, ένας έρωτας να τελειώσει, αφήνοντάς σου μια πικρή γεύση. Αν έχεις παιδιά, όλη η προσοχή σου θα είναι στραμμένη σε αυτά ενώ σε αρκετές περιπτώσεις θα βγάλεις απολυτότητα. Αν δεν έχεις, ίσως αρχίσεις να σκέφτεσαι τη δημιουργία τους.

ΖΥΓΟΣ 

Η Νέα Σελήνη στον 4ο οίκο σου σε καλεί να αντιμετωπίσεις οικογενειακά κυρίως ζητήματα που θα αρχίσουν να αυξάνονται, αν εσύ δε λάβεις τα απαραίτητα μέτρα. Ενδεχομένως να χρειαστεί να επαναφέρεις ή να βάλεις κανόνες, να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου και να αναλάβει ο καθένας το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί. Κληρονομικά ή ένα ακίνητο θα γίνουν αντικείμενο διεκδίκησης και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η για διάφορες εντάσεις, ενώ από την άλλη, αναγκαστικές αλλαγές στο σπίτι, βλάβες οικιακού εξοπλισμού, τεχνικές εργασίες κι επιδιορθώσεις, σχετικές αγορές, ακόμα και μια μη προβλεπόμενη μετακόμιση είναι πολύ πιθανά. Οι αντοχές σου κι η υπομονή σου θα δοκιμαστούν το επόμενο χρονικό διάστημα, αλλά μόνο με αποφασιστικότητα και δυναμισμό θα καταφέρεις να αντεπεξέλθεις στις προκλήσεις. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!