WOMEN'S GUIDE

H Anne Hathaway κάνει red carpet εμφανίσεις δίπλα στη πισίνα της [εικόνες]

H καραντίνα και τα απαγορευτικά μέτρα που έχουν επιβληθεί εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, είχαν σαν αποτέλεσμα και να μη γίνονται χλιδάτες πρεμιέρες ταινιών, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις, ακόμα και προγραμματισμένα γυρίσματα νέων φιλμ έχουν αναβληθεί ή ακυρωθεί. Όμως η νέα ταινία της χολιγουντιανής σταρ Anne Hathaway έκανε πρεμιέρα και η ίδια φρόντισε να κάνει red carpet εμφανίσεις στο... σπίτι, ποζάροντας πλάι στην πισίνα της.

Η νέα ταινία της λέγεται "Locked Down" και σε αυτή πρωταγωνιστεί η ίδια, μαζί με τον Chiwetel Ejiofor, και υποδύονται ένα ζευγάρι που η... καραντίνα τους κάνει όχι μόνο να δουν με άλλο μάτι τη σχέση τους, αλλά και να κάνουν μαζί μια μεγάλη ληστεία σε ένα κλειστό πολυκατάστημα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anne Hathaway (@annehathaway)

 


Στην ουσία πρόκειται για το πρώτο μεγάλο χολιγουντιανό φιλμ που το στόρι του συνδέεται με την πανδημία του κορωνοϊού και φυσικά δεν έγινε καμιά λαμπερή πρεμιέρα, ενώ το φιλμ προβάλλεται από το HBO Max και δεν βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες, που ούτως ή άλλως είναι κλειστές σε πολλές χώρες.


Η 38χρονη χολιγουντιανή σταρ όμως φρόντισε να κάνει ούτως ή άλλως red carpet εμφανίσεις, ποζάροντας με βραδινές τουαλέτες των Versace (το χρυσό-ροζ φόρεμα) Azzaro (το χρυσό πλισέ φόρεμα) και Vivienne Westwood (το ασημί - λαμέ φόρεμα) στην... ασφάλεια του κήπου του σπιτιού της.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anne Hathaway (@annehathaway)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anne Hathaway (@annehathaway)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anne Hathaway (@annehathaway)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!