VIRAL

Το tweet της Καίτης Γαρμπή για τον σταθμάρχη - θύμα ξυλοδαρμού έγινε viral

Σοκ έχει προκαλέσει στο Πανελλήνιο ο άγριος ξυλοδαρμός σταθμάρχη από δύο ανήλικους δράστες, μέσα στο μετρό της Αθήνας και η δημοφιλής τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή, θέλησε και αυτή να σχολιάσει με το δικό της μοναδικό τρόπο, τα όσα ακούστηκαν ως υπεράσπιση για τους δράστες.

Οι δυο ανήλικοι δράστες μετά από την κατάθεσή τους στον εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.


Η μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών, ισχυρίζεται πως ο σταθμάρχης προκάλεσε τα παιδιά της και η ίδια, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως προσπαθεί να δείξει τι παιδιά έχει, αναφέροντας χαρακτηριστικά:  «Μαζεύω χαρτιά για να δείξω τι είναι τα παιδιά, φροντιστήρια, ιδιαίτερα, Proficiency έχει πάρει ο μεγάλος εδώ και δύο χρόνια και ο μικρός τώρα δίνει για lower».


Αυτή η δήλωση προκάλεσε πολλά σχόλια στο Διαδίκτυο και ένα από τα tweets που έγινε viral, ήταν αυτό της Καίτης Γαρμπή, η οποία επίσης είναι μητέρα ενός αγοριού (μαζί με το σύζυγός της Διονύση Σχοινά, έχουν αποκτήσει τον 21χρονο γιο τους Δημήτρη).


«Το δικό μας το παιδί πάντως μέχρι το λοουερ έφτασε αλλά το προφισενσι τελικά του το έδωσε η ζωή γιατί στη λίστα των ηθικών αξιών του, έμαθε να βάζει πρώτο τον Σεβασμό στον Συνάνθρωπο!»  «τουίταρε» η τραγουδίστρια και... αποθεώθηκε από χρήστες της πλατφόρμας.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!