WOMEN'S GUIDE

To... γυάλινο μανικιούρ της Billie Eilish τις εντυπωσίασε όλες [βίντεο]

H Billie Eilish μπορεί να είναι μόλις 19 ετών, αλλά η νεαρή τραγουδίστρια, ήδη έχει γράψει ιστορία στη μουσική σκηνή, ενώ έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με το ιδιαίτερο προσωπικό στυλ της.

Τώρα η Billie, κυκλοφόρησε το νέο μουσικό βιντεοκλίπ για τη συνεργασία της με τη Rosalía στο κομμάτι "Lo Vas a Olvidar".


Και στο βίντεο όπως είδατε και οι δυο τραγουδίστριες έχουν εντυπωσιακά "γυάλινα" τρισδιάστατα μανικιούρ, που αμέσως προκάλεσαν μεγάλη αίσθηση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)


Τελικά πρόκειται για δημιουργίες της Νοτιοκοεράτισας nails' artist Sojin Oh που έχει ως έδρα της το Λος Άντζελες και αποτελεί την αγαπημένη μανικιουρίστα πασίγνωστων celebrities όπως η Kim Kardashian.



Για το συγκεκριμένο μανικιούρ, η Sojin χρησιμοποίησε "γυάλινες" δημιουργίες της σχεδιάστριας Grace Wardlaw και ακρυλικό.


Η ίδια άλλωστε, ειδικεύεται στο να δημιουργεί ονειρικά τρισδιάστατα μανικιούρ και αυτά τα... γυάλινα μανικιούρ που δημιουργεί το τελευταίο διάστημα έχουν ενθουσιάσει τους πάντες και είδαμε και τη Bella Hadid να ποζάρει με τέτοιο μανικούρ.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!