ΖΩΔΙΑ

Για αυτά τα 3 ζώδια αυτή θα είναι μια πολύ καλή εβδομάδα

Διανύουμε ακόμα την εποχή του Υδροχόου, που είναι το ζώδιο της καινοτομίας, της αυθεντικότητας και της ελπίδας και αυτό σημαίνει πως αυτές οι μέρες, θα είναι θετικές για κάποια ζώδια.

Σύμφωνα με το marieclaire,gr για όσο ακόμα παραμένουμε στην εποχή του Υδροχόου, τρία είναι τα ζώδια, που απολαμβάνουν μεγάλη εύνοια μέχρι το τέλος της εβδομάδας,

Δίδυμος

Δεν υπάρχει τίποτα που να αγαπάς περισσότερο από το συναρπαστικό συναίσθημα του να καταλαβαίνεις ένα θέμα σε βαθύτερο επίπεδο ή να βρίσκεις μια φοβερή ιδέα. Αυτή η εβδομάδα, μπορεί να φέρει πολλά τέτοια αλλά δεν θα έρθουν εύκολα απαραίτητα. Ξέρεις καλύτερα από τον καθένα ότι το να τραβάς τη φαντασία σου σημαίνει επίσης παίρνω ρίσκα και χαίρομαι βαθύτερες εμπειρίες. Μπορεί να νιώσεις σαν το σύμπαν να σε βάζει από τη μία δοκιμασία στην άλλη. Ευτυχώς, θα βγεις από κάθε μία έχοντας μάθει κάτι καινούργιο και νιώθοντας ότι άξιζε τον κόπο.

Ζυγός

Είσαι ένα από τα πιο ρομαντικά και δημιουργικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Σου αρέσει η πραγματικότητά σου να αντανακλά τη ζωή όταν είσαι ερωτευμένη. Ωστόσο, προτιμάς να κρατάς τα πράγματα ανάλαφρα και χαλαρά ώστε να αποφεύγεις τις συγκρούσεις όσο γίνεται. Αυτή την εβδομάδα μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι δεν μπορείς να έχεις το ένα χωρίς το άλλο, θα πιεστείς να κάνεις μια συνειδητή επιλογή ανάμεσα στο να αγκαλιάσεις τα βαθύτερα αισθήματά σου και στο να είσαι χαλαρή. Δεν υπάρχει σωστή και λάθος απάντηση. Η μόνη απάντηση είναι αυτή που ξέρεις βαθιά μέσα στην καρδιά σου.

Υδροχόος

Είναι η ηλιακή επιστροφή σου και περνάς αρκετό χρόνο σκεπτόμενη ποια είσαι και πού πας. Είναι μια διαδικασία γεμάτη αυτοπεποίθηση και κίνητρα αλλά και με λάθη και αυτοκριτική. Παρόλα αυτά, κάνε μια παύση από τη σκέψη του πού υποτίθεται θα έπρεπε να είσαι και συγκεντρώσου στο πού είσαι. Ποιες σχέσεις είναι ουσιαστικές στη ζωή σου; Τι σημαίνουν αυτές οι σχέσεις για σένα τώρα; Πριν πας στο σημείο Β, πρέπει να καταλάβεις το σημείο Α και ποιος χαίρεται μαζί σου το ταξίδι από το Α στο Β.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!