WOMEN'S GUIDE

Μάθε ποιο σπορ είναι το fitness μυστικό της Κάτιας Ταραμπάνκο

To μοντέλο και παρουσιάστρια Κάτια Ταραμπάνκο, εντυπωσίασε με τις τέλειες αναλογίες της στο GNTM και κέρδισε τις εντυπώσεις με τις αθλητικές επιδόσεις της και στο Survivor. Ποια όμως είναι τα fitness μυστικά της;

Η ίδια έχει πει πως σίγουρα τη βοηθάει στο να παραμείνει fit το DNA της, αφού έχει καλό μεταβολισμό, αν και φυσικά προσέχει τη διατροφή της χωρίς όμως να λέει όχι σε κάποιες απολαύσεις (την έχουμε δει να τρώει ακόμα και burgers),


Παράλληλα γυμνάζεται όσο πιο συχνά μπορεί, αλλά το σπορ που πραγματικά αγαπά είναι το surf και κάνει όσο συχνά μπορεί wakeboard.


Δείτε ποια είναι τα 4 βασικά οφέλη που σου παρέχει στο surf

Το σέρφινγκ βοηθά στην ενίσχυση της καρδιαγγειακής υγείας:

Το σερφ τακτικά έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιακών προβλημάτων. Το σέρφινγκ αυξάνει τον καρδιακό ρυθμό και παρέχει οξυγόνο στο αίμα σου για τη σωστή λειτουργία των μυών. Βοηθά στην αναπνοή και μας δίνει τη δυνατότητα να αναλαμβάνουμε κάθε είδους έντονες δραστηριότητες. 

Το σέρφινγκ βοηθά στη μείωση του στρες:

Ποιος θα μπορούσε να είναι ένας καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσει το σώμα και το μυαλό μας από το σέρφινγκ; Η θάλασσα, είναι ένα αγχολυτικό από μόνη της και αν σκεφτούμε ότι συνδυάζεται και με την άσκηση, λόγω του σερφ, έχουμε 2 στα 2.

Το σέρφινγκ βοηθά στην ευλυγισία σου

Κατά τη διάρκεια του σερφ, τα σώματά μας στρίβουν και περιστρέφονται πολλές φορές  λόγω της δύναμης των κυμάτων. Αυτό το «τέντωμα» διατηρεί το σώμα ευλύγιστο και βελτιώνει την κινητικότητα και την ισορροπία του σώματός μας.

Το σέρφινγκ βοηθά στην τόνωση των μυών:

Το σέρφινγκ απαιτεί συνεχή χρήση βραχίονων, ώμων και γενικά όλου του πάνω μέρος του σώματός μας. Το σερφ σε τακτική βάση μπορεί να αλλάξει δραστικά την εικόνα του σώματός μας. Βοηθά επίσης στη διατήρηση του σωματικού βάρους και στη βελτίωση του συντονισμού στις κινήσεις σου.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!