VIRAL

"Κράζουν" τη Demi Moore για την πλαστική που έκανε - Έγινε αγνώριστη [βίντεο]

Για δεκαετίες η χολιγουντιανή σταρ Demi Moore ήταν (και παραμένει) μια από τις πιο γοητευτικές και σέξι γυναίκες στον κόσμο, αλλά μάλλον έκανε κάποια αισθητική επέμβαση στο πρόσωπό της, η οποία είχε σαν αποτέλεσμα σχεδόν να την... παραμορφώσει!

Η 58χρονη σταρ, εμφανίστηκε στην πασαρέλα fashion show που έγινε στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας του Παρισιού και όλοι έμειναν άναυδοι με το πόσο αγνώριστη δείχνει στο πρόσωπο.


Η Demi Moore εμφανίστηκε στο σόου του Οίκου Μόδας Fendi, φορώντας ένα εντυπωσιακό μαύρο σατέν σύνολο και κοσμήματα, αλλά το πρόσωπό της δείχνει παραμορφωμένο.


Μάλιστα η ίδια ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο από την εμφάνισή της,σχολιάζοντας πως το να εμφανιστεί ως μοντέλο στο Παρίσι ήταν ένα από τα εφηβικά όνειρά της, αλλά δημοσιεύματα αναφέρουν πως μόλις το κοινό είδε τη σταρ του σινεμά στην πασαρέλα, έγινε χαμός από σχόλια για το πόσο αγνώριστη δείχνει, ενώ και τα social media έχουν πάρει φωτιά τις τελευταίες ώρες, με επικριτικά σχόλια για το παραμορφωμένο πρόσωπο της σταρ,


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!