WOMEN'S GUIDE

H Kylie Jenner έκανε ένα νέο make up tutorial βίντεο με τον... μπαμπά της

H Kylie Jenner, έχει εδώ και χρόνια στήσει τη δική της αυτοκρατορία καλλυντικών και κάθε φορά που κάνει ένα make up tuitorial βίντεο γίνεται χαμός.

Η 23χρονη δισεκατομμυριούχος, κατά καιρούς έχει κάνει το μακιγιάζ σε όλες τις διάσημες αδελφές της (τo top model Kendall Jenner και τις Kim, Kourtney και Khloe Kardashian) αλλά και στη μητέρα της Kris Jenner και τώρα αποφάσισε να κάνει το ίδιο και με τον μπαμπά της, τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Bruse Jenner, ο οποίος από τον Απρίλιο του 2015, έχει κάνει αλλαγή φύλου και πλέον λέγεται Caitlyn Jenner.


«Αυτή είναι μια σημαντική στιγμή στη ζωή μου», λέει η Kylie όταν καλωσορίζει την Caitlyn Jenner στο γραφείο της. «Πίστευες ότι αυτό θα συνέβαινε κάποια μέρα», ρωτάει τον 71χρονο πατέρα της.

«Όχι, εσύ το πίστευες;» ανταπαντά η Caitlyn 

«Ήμουν 65 χρονών πριν συμβούν όλα αυτά σε εμένα και ξαφνικά γίνομαι αυτό που είμαι σήμερα. Είναι σαν να πρέπει να μεγαλώσω κάποιον άλλο, ήρθε η ώρα να ζήσω τη ζωή μου. Δεν πίστευα ότι θα το κάνω και τελικά το έκανα και εσείς είστε οι καλύτεροι φίλοι μου» λέει ο πατέρας της.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!