VIRAL

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της Ακρίτα για το θάνατο του Τάσου Θεοδωρόπουλου

Μετά από μάχη στην εντατική ο δημοσιογράφος Τάσος Θεοδωρόπουλος, γνωστός και ως TAZ έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον κορωνοϊό.

Ο δημοσιογράφος νοσηλευόταν στην εντατική του νοσοκομείου Γεννηματάς για παραπάνω από έναν μηνά μετά από επιπλοκές που παρουσιάσε εξαιτίας του ιού. 

Ο δημοσιογράφος έδινε σκληρή μάχη για τη ζωή του επί αρκετές ημέρες καθώς πέραν του κορωνοϊού είχε εμφανίσει και σοβαρή σηψαιμία.


Τον δημοσιογράφο αποχαιρέτισαν με αναρτήσεις στο Facebook χιλιάδες φίλοι και συνεργάτες μεταξύ των οποίων και η Έλενα Ακρίτα.

Η δημοσιογράφος έγραψε στη σελίδα της στο Facebook: «Πολύ νεος πρίγκιπα μου, πολύ νεος ρε ΤΑΖ πολύ νέος αγόρι μου. Πόσα χρόνια, πόσοι καβγάδες πάνω στα σενάρια που δουλεύαμε μαζί, “ρε Τάσο, μόνο εσυ το καταλαβαίνεις αυτό που εγραψες”, “ναι αλλά δεν είναι ωραίο”;
Ήταν γαμώ το στα στανιό μου ήταν ωραίο, ήταν υπέροχο, χόρευαν οι λέξεις σαν τη Μανταλένα πάνω απ’ τις φωτιές κι εγώ κρυφοζήλευα που δεν ήταν δικά μου τα άνθη του κακού, νευρίαζα που τα ‘χες πάρει όλα εργολαβία και δεν μου άφηνες ούτε πέταλο μαραμένο.

Κι ύστερα πέσανε τα σκοτάδια κι ήρθαν και μας χώρισαν τα σου’πα μου’πες τα γ@μημένα. Και μπήκαμε στα θυμωμένα χρόνια που δε μιλιόμαστε, δεν αγαπιόμαστε για πράγματα τόσο ασήμαντα που όταν ξαναγαπήσαμε δεν τα θυμόμασταν παρά μέσες άκρες. Και ξαναβρέθηκαμε πρίγκιπα μου, πριγκίπισσα μου και πάλι δεν άντεξα μέχρι το τέλος, το δικό σου τέλος δεν το άντεξα και πατσίσαμε ξέρεις εσύ.

Σήμερα πέθανε ο Τάσος Θεοδωρόπουλος».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!