WOMEN'S GUIDE

H Cara Delevingne άλλαξε hair look και υιοθέτησε πολλά hot trends

Το διάσημο μοντέλο, ηθοποιός και τραγουδίστρια συνηθίζει να κάνει ραγδαίες αλλαγές στην εξωτερική εμφάνισή της και αναμφισβήτητα είναι η ίδια fashion icon εδώ και χρόνια.

Η ίδια, ήταν το μοντέλο που κατάφερε να κάνει παγκόσμια μόδα τα πυκνά φρύδια, έχει τολμήσει το pixie cut και πολλά άλλα edgy fashion trends και τώρα όχι μόνο αποφάσισε να αποχωριστεί το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της, αλλά υιοθέτησε και ένα από τα πιο hot κουρέματα της χρονιάς και μια μεγάλη τάση στο μακιγιάζ για το 2021.


Το γνωστό μοντέλο, με τη βοήθεια της διάσημης hairstylist Mara Roszak, απέκτησε ένα shag κούρεμα, εμπνευσμένο από τα 70s και 80s και έχει πλέον φιλαριστά, καστανά μαλλιά - χαίτη.


Τα shag κουρέματα είχαν αρχίσει να κάνουν δυναμικό comeback στη μόδα, ήδη από τα τέλη του 2019, αλλά μετά η πανδημία άλλαξε τα πάντα και τώρα οι hair experts εκτιμούν πως αυτά τα κουρέματα, με τα πολλά διαφορετικά μήκη, θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα hair trends της χρονιάς.


Η δε Cara πόζαρε με το νέο hair look της έχοντας ένα undereye  μακιγιάζ, με ένα ουράνιο τόξο να σχηματίζεται κάτω από τα μάτια υιοθετώντας ένα ακόμη μεγάλο beauty trend της χρονιάς, αφού το undereye μακιγιάζ (αλλιώς γνωστό ως colourful eye bags, αφού εφαρμόζεται στην περιοχή των κύκλων κάτω από τα μάτια) είναι απολύτως στη μόδα, ειδικά καθώς η χρήση προστατευτικής μάσκας, έχει σαν αποτέλεσμα να δίνεται μεγάλη έμφαση στο μακιγιάζ της περιοχής των ματιών.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!