ΖΩΔΙΑ

Τρία είναι τα ζώδια που θα ζοριστούν πολύ μέσα στο μήνα Μάρτιο

Ο πρώτος μήνας της άνοιξης ξεκίνησε από χθες, αλλά οι αστρολόγοι εκτιμούν πως δεν θα είναι και πολύ ευχάριστος αυτός ο μήνας για ορισμένα ζώδια.

Στο marieclaire.gr διαβάσαμε πως τα ακόλουθα τρία ζώδια θα έχουν ένα δύσκολο Μάρτιο

Ταύρος

Κατά τη διάρκεια της εποχής του Κριού, που ξεκινά στις 20 Μαρτίου, ο Ήλιος θα μετακινηθεί στα λαμπερά και μυστήρια νερά το 12ου οίκου σου. Αυτό μπορεί να ενεργοποιήσει έντονα και βαριά αισθήματα καθώς ο 12ος οίκος κυβερνά το υποσυνείδητο και τον ονειρικό σου κόσμο. Ωστόσο, αντί να προσπαθείς να τρέξεις μακριά από τα αισθήματά σου, μπορείς να τα αποδεχτείς. Εξάλλου μπορεί να είναι μια λυτρωτική εμπειρία αν χρησιμοποιήσεις την ενέργεια να γεμίσεις την καρδιά σου με ενδοσκόπηση και θεραπεία. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με το να νιώθεις όλο το φάσμα των συναισθημάτων σου. Στην πραγματικότητα, με το να τα νιώσεις θα απελευθερωθείς.

Λέων

Αν νιώθεις πιεσμένος κατά τη διάρκεια της εποχής των Ιχθύων, δεν υπάρχει απορία. Εξάλλου αυτό συμβαίνει όταν ο Ήλιος κινείται μέσα από τον σκοτεινό και απαισιόδοξο 8ο οίκο σου του θανάτου και της αναγέννησης. Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης μπορεί να κάνεις την οδυνηρή διαπίστωση για όλα τα πράγματα στη ζωή σου είναι έτοιμα να αλλάξουν και όλες τις συνήθειες που θέλεις να αφήσεις. Ωστόσο, το να απελευθερώνεσαι από έναν κύκλο στον οποίο είσαι δεμένη για καιρό δεν θα είναι τόσο εύκολο. Αυτό το μήνα μπορεί να βρεις τον εαυτό σου να αλλάζει μέσα από τους φόβους και τις δυσπιστίες που σε δυσκολεύουν να προχωρήσεις. Αλλά είναι όλα μέρος της διαδικασίας.

Τοξότης

Η εποχή των Ιχθύων μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποια ευαίσθητα θέματα για σένα. Ο Ήλιος κινείται μέσα από τον συναισθηματικό και ιδιωτικό 4ο οίκο σου του σπιτιού και της οικογένειας που φέρνει στην επιφάνεια όλους τους σκελετούς στη ντουλάπα σου. Είναι ώρα να επικεντρωθείς σε κομμάτια της ζωής σου που δεν έχουν έχει δει κανένας και έχουν σχέση με τον “ιερό” σου χώρο. Πικρίες με μέλη της οικογένειας μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια και να σε ενθαρρύνουν να μιλήσεις τελικά για το τι πραγματικά συμβαίνει. Άβολες στιγμές στο σπίτι μπορεί να επανέλθουν και να σε αναγκάσουν να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους. Δούλεψέ το.

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!