VIRAL

Χαμό σχολίων προκαλούν οι αναρτήσεις του Κώστα Δόξα και της Μαρίας Δεληθανάση

Βροχή μηνυμάτων δέχεται ο τραγουδιστής Κώστας Δόξας, ο οποίος ανέβασε στα social media, "δικαστικές αποφάσεις" για να επιβεβαιώσει τα όσα λέει ο ίδιος απαντώντας στις κατηγορίες της πρώην συζύγου του, για ξυλοδαρμό και βίαιη συμπεριφορά, αλλά και στην ανάρτηση που έκανε η πρώην σύζυγό του στο Instagram.

Θυμίζουμε πως ο Κώστας  Δόξας και η Μαρία Δεληθανάση γνωρίστηκαν το 2015, όταν η Μαρία ως φαν του τον επισκέφτηκε στο καμαρίνι του (ο ίδιος το είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του), στην πορεία συζούσαν και  παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου το 2017 λίγο καιρό πριν έρθει στη ζωή η κόρη τους Σοφία.

Ο γάμος έγινε σε στενό κύκλο στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου και μαζί τους ήταν μόνο τ’ αγαπημένα τους πρόσωπα.

Συνεχώς ακούγονταν φήμες περί χωρισμού και διάστασης στο ζευγάρι μέχρι που πριν από λίγες μέρες, έσκασε σαν βόμβα η είδηση του διαζυγίου και η μήνυση που έκανε η Μαρία Δεληθανάση, η οποία κατηγορεί τον τραγουδιστή για ξυλοδαρμό.

 

Στην πορεία ο τραγουδιστής αναγκάστηκε να ανακοινώσει τη λήξη της συμμετοχής του σε γνωστό τηλεοπτικό σόου, που πρόσφατα έκανε πρεμιέρα λέγοντας σε σχετική ανακοίνωση: «Με έντονη αγανάκτηση, αλλά και θλίψη πληροφορήθηκα για δημοσιεύματα σχετικά με τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου μου εναντίον μου.

Αγανάκτηση, γιατί η πραγματικότητα απουσιάζει παντελώς από τη συγκεκριμένη κατευθυνόμενη δημοσίευση, που έγινε συνειδητά, με μοναδικό σκοπό να με διασύρει, αλλά και να με πλήξει προσωπικά και επαγγελματικά, επιλέγοντας καίρια το χρονικό σημείο δημοσίευσης: αμέσως μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη εμφάνισή μου σε τηλεοπτικό show και μάλιστα μετά από έναν δύσκολο χρόνο ανεργίας μου.

Απουσιάζει, βέβαια και η αναφορά στις ήδη εκδοθείσες δικαστικές αποφάσεις που χαρακτηρίζουν την πρώην σύζυγό μου ως έχουσα “αλλοπρόσαλη, ανώριμη και ανασφαλή συμπεριφορά”, καθώς και οι παράλογες οικονομικές απαιτήσεις που έχει εγείρει εναντίον μου, οι οποίες υποβόσκουν των ανωτέρω.

Θλίψη, για τα μέσα που μετέρχεται, αλλά και γιατί ανάμεσα σε όλα αυτά βρίσκεται η ανήλικη κόρη μας.

Αρνούμαι να συμμετέχω σε αυτό το “παιχνίδι”, σεβόμενος κυρίως, αλλά και για την προστασία της κόρης μας, όσο και της ίδιας της πρώην συζύγου μου από συμπεριφορές που δεν την τιμούν, δηλώνοντας ότι θα κάνω οτιδήποτε και θα στραφώ κατά  οιουδήποτε, προσπαθεί να σπιλώσει την τιμή και την υπόληψή μου.

Συγχρόνως, σας καλώ να αποσύρετε τη συγκεκριμένη δημοσίευση, αλλά και να απόσχετε από οιαδήποτε αναδημοσίευση, δήλωση, σχόλιο ή ανακοίνωση αναφορικά με τα επίμαχα δημοσιεύματα και τις δικαστικές διενέξεις εμού και της πρώην συζύγου μου, που η έκβασή τους θα κριθεί από τη Δικαιοσύνη και μόνο» 

 

Η απάντηση της Δεληθανάση

Η Μαρία Δεληθανάση, χθες ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία όπου φαίνεται να έχει σημάδια ξυλοδαρμού στο πρόσωπό της και έγραψε: 

 

«Δε θα συμβεί την πρώτη μέρα,ούτε μία φορά.Έρχεται ως επικύρωση της εκμηδένισης σου στην τελετουργία της συστηματικής,ψυχικής σου εξόντωσης. Αρχικά είναι λόγια που σε πονούν κ σε αποδυναμώνουν, ή σιωπή,σαδιστική,που σε οδηγεί σε απομόνωση.


Θα σε υποτιμήσει,θα σε απειλήσει,θα σε προδώσει,θα σε εκμεταλλευτεί,θα σε συκοφαντήσει,θα διαστρεβλώσει την αλήθεια,θα σε βγάλει τρελή,θα κάνει τις βασικές σου ανάγκες να μοιάζουν παράλογες απαιτήσεις, θα σε “αδειάσει”.

Μετά θα γυρίσει «μετανιωμένος»,θα υποσχεθεί,θα φορέσει τη μάσκα της αυτοβελτίωσης,θα σου δώσει την τροφή που ζητάς να κορέσεις τη συναισθηματική πείνα που σου επέβαλε,θα σε μπερδέψει.Τότε θα δεις μοναδικές οσκαρικές ερμηνείες να διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια σου,θα σε πείσει.

Θα τη δεις σωτήρας,ήρωας,θα πιστέψεις ότι η αγάπη σου θα σώσει τον κόσμο.Θα πάθεις«σύνδρομο Στοκχόλμης»,θα ενοχοποιήσεις εσένα, θα τον καλύψεις, θα ντρέπεσαι,θα πάθεις κατάθλιψη,θα ζεις στα παρασκήνια της ζωής σου χωρίς συμμετοχή.

Θα βρεθείς σε σκοτεινά μονοπάτια του νου για να αρνηθείς αυτό που ζεις. Η μνήμη έχει εξασθενήσει κ η ανάκληση του αξιοθαύμαστου εαυτού σου απαιτεί ενέργεια που δεν έχεις. Παραιτείσαι κ ζεις σ’αυτό που έχεις καιρό συνηθίσει.Στη μαύρη τρύπα.
Θα στηρίξεις την εικόνα κ τα κοινωνικά πρότυπα για να πιαστείς κ εσύ απ’αυτό που φαίνεται,αλλά δεν είναι.Η αυτοαμφισβήτηση θα γίνει δεύτερη φύση σου,όποια κ αν είσαι,όσα προσόντα κ αν διαθέτεις. Το άγχος κ ο φόβος δεν είναι αρκετά για να περιγράψουν αυτό που ζεις,ούτε τολμάς να εντάξεις εύκολα τον εαυτό σου στην κατηγορία των«κακοποιημένων γυναικών».

Θα πουν κάποιοι «τι του έκανες;»,«γιατί δεν έφευγες»,«τώρα το θυμήθηκες, γιατί»;

Γιατί το να μοιράζεσαι την αλήθεια σε λυτρώνει.
Γιατί το πέρασμα από την ατολμία στο θάρρος είναι κατάκτηση σου.
Γιατί η παρρησία μετουσιώνεται σε δύναμη.
Γιατί απαντάς μεμιάς στα αδιάκριτα «γιατί» και στα συμπονετικά «κρίμα».
Γιατί αν αυτός δε σε σεβάστηκε, δεν παύεις να είσαι η πολύτιμη, λατρεμένη και έμπιστη κόρη, μητέρα, φίλη ή συνεργάτης κάποιων άλλων ανθρώπων. Κ η αλήθεια σου μετράει,έχει αξία όπως κ ΕΣΥ.
Γιατί δε θες να είσαι άλλο συνένοχη συγκαλύπτοντας το κακό.
Γιατί συνέβη κ σε μένα όπως κ σε κάποιες από εσάς.»
.

.

 

Η ανταπάντηση του Κώστα Δόξα
.

Ο τραγουδιστής από τη μεριά του έσπευσε να ανεβάσει στο Instagram φωτογραφίες από δικαστικές αποφάσεις γράφοντας στη λεζάντα: 


«Κατηγορίες - δικαστικές αποφάσεις . Δύο μέχρι τώρα απο το 2019 , με στοιχεία και μάρτυρες , οι περισσότεροι αυτόπτες ακόμα και στον δήθεν ξυλοδαρμό σε εγκυμοσύνη ! ! Και συνεχίζουμε . . Αυτή είναι η αλήθεια , άσχετα από τον τροπο και χρόνο που επελέγη να δημοσιοποιηθεί μόνο η μια πλευρά . Θα παλέψω για την υπόληψή μου . . και για σένα Σοφία μου ».


Ωστόσο, βροχή πέφτουν τα μηνύματα πως αυτά τα έγγραφα δεν αποτελούν δικαστικές αποφάσεις αλλά αποσπάσματα από δικόγραφο που συνέταξε ο δικηγόρος του και έχει ξεκινήσει ένα... instagram-ικό δικαστήριο με χιλιάδες να κάνουν σχόλια κατά ή και υπέρ του τραγουδιστή .

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kostas Doxas (@kdoxas)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!