VIRAL

Έξαλλη έγινε η Μίνα Αρναούτη με τα σχόλια για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Τον Μάιο του 2020, το Πανελλήνιο συγκλονίστηκε με την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η Ιωάννα, εδώ και μήνες δίνει τη δική της μάχη, κάνοντας αλλεπάλληλες επεμβάσεις, για την αποκατάσταση του προσώπου της, το οποίο υπέστη τεράστια ζημιά από την επίθεση.


Παράλληλα, εδώ και μήνες, γνωρίζει ποια έκανε την επίθεση, καθώς από τον περασμένο Ιούνιο έχει συλληφθεί μια 35χρονη, που φέρεται να έκανε την επίθεση με κίνητρο τη ζήλεια. 


Τώρα, γνωστό περιοδικό ανακοίνωσε πως στο επόμενο τεύχος του, θα δημοσιεύσει αύριο Παρασκευή, την πρώτη συνέντευξη της Ιωάννας μετά την επίθεση και δημοσιεύει και φωτογραφίες της.


Το εξώφυλλο έγινε αμέσως viral και προκάλεσε αναρίθμητα σχόλια.


Κάποια από αυτά, φαίνεται πως εξόργισαν τη Μίνα Αρναούτη, τη μια από τις δυο κοπέλες που συνεχίζουν να έχουν νομική διαμάχη με την οικογένεια Παντελίδη, μετά το μοιραίο τροχαίο του δημοφιλούς τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.


Η Μίνα, μάλλον ταυτίστηκε σε κάποιο βαθμό με την Ιωάννα και εξοργίστηκε με σχόλια που διάβασε για αυτή και αναφέρουν πως "βρήκε την ευκαιρία να γίνει διάσημη".


Έτσι η Μίνα ανέβασε στο Facebook κάποια από αυτά τα πικρόχολα σχόλια και ξέσπασε γράφοντας: «Μερικά σχολια ανθρώπων που ζουν αναμεσά μας, που βρήκαν τη συνέντευξη κ το εξώφυλλο της Ιωάννας ως ευκαιρία για να γίνει διάσημη! Ούτε έχουν αναλογιστεί ότι δεν θα ήθελε να δώσει ποτέ αυτή τη συνέντευξη με τη φωτογραφία της. Δεν μπορούν καν να σκεφτούν ότι δεν θα ήθελε κάνεις να γίνει διάσημος ως μια εκδοχή του εαυτού του που δεν είχε φανταστεί, μια εκδοχή που μόνο εφιάλτης θα ήθελε να ήταν. Ντροπή! Μη δείτε άνθρωπο να πονάει να του δώσετε μια να πάει πιο κάτω! Καμιά συμπόνια! Τη μεγαλοψυχία σας την δείχνετε μόνο σε νεκρούς».


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!