ΖΩΔΙΑ

Ο ερωτισμός του Ταύρου

Το δεύτερο από τα ζώδια της Άνοιξης, ο Ταύρος είναι υπομονετικός, εγκάρδιος, στοργικός, αλλά και ατομιστής, άπληστος, δεσποτικός. Μάθετε όλα τα ερωτικά μυστικά του Ταύρου.

Τι πρέπει να ξέρεις αν έχεις σχέση με Ταύρο

Με γυναίκα Ταύρο;
Η γυναίκα Ταύρος είναι δασκάλα στην αποπλάνηση. Θα πάρει αυτό που θέλει, ακόμη κι αν χρειαστεί να περιμένει με απίστευτη υπομονή. Χρειάζεται σταθερότητα και ασφάλεια, δε θα ανεχτεί έναν άντρα που δεν είναι ευθύς απέναντί της και την οδηγεί σε ένα αβέβαιο μέλλον. Είναι παλιών αρχών, προσγειωμένη, προστατευτική, υποστηρικτική, τρυφερή, αφοσιωμένη και πιστή. Δε φοβάται να δώσει στοργή μέσα σε μια σχέση. Η γυναίκα αυτή είναι ιδανική για τον άντρα που του αρέσει να τον περιποιούνται, αρκεί να είναι πιστός και αφοσιωμένος. Έχει πολλά να δώσει, αλλά απαιτεί περισσότερα σε αντάλλαγμα. Θυμηθείτε, η γυναίκα Ταύρος είναι πολύ ευαίσθητη, παρόλο που δεν της φαίνεται και τόσο. Φλερτάρετέ την και προσπαθήστε συνεχώς να την εντυπωσιάσετε, σίγουρα θα κερδίσετε την καρδιά της και θα είναι δική σας για πάντα. Αν της εναντιωθείτε, θα δείτε να χάνει την ψυχραιμία της και να γίνεται εξαιρετικά πεισματάρα. Αν ποτέ προδώσετε την εμπιστοσύνη της, θα είναι σχεδόν αδύνατο να την κερδίσετε και πάλι.

Με άντρα Ταύρο;
Ο άντρας Ταύρος είναι πολύ λογικός, δεν είναι ο άνθρωπος που θα σας ξελογιάσει. Είναι πρακτικός και πολύ προσγειωμένος. Θέλει μια σχέση υψηλής ποιότητας κι όχι τη γυναίκα της μιας νύχτας. Θα ψάξει με προσοχή, πριν σας προσεγγίσει. Είναι πολύ υπομονετικός, όταν πρόκειται για μια σχέση. Θα βολιδοσκοπήσει την κατάσταση κι αφού βεβαιωθεί ότι η γυναίκα που τον ενδιαφέρει έχει κάτι να του προσφέρει, τότε μόνο θα παραδοθεί και ο ίδιος. Είναι ρομαντικός, θα βάλει τη σύντροφό του σε ένα βάθρο, θα την προστατεύει και θα την λατρεύει. Μόλις διαλέξει το ταίρι του, θα είναι πολύ γενναιόδωρος, αφοσιωμένος και πιστός. Δε θα βαρεθείτε μαζί του, αλλά δεν είναι η καλύτερη επιλογή για μια γυναίκα που αναζητά την περιπέτεια και τον ενθουσιασμό. Ο άντρας αυτός ταιριάζει στη γυναίκα που ψάχνει τη σταθερότητα και την άνεση, είναι «κουβαλητής» και γεννημένος οικογενειάρχης. Δε φοβάται να πέσει στα βαθιά, γι’ αυτό η δέσμευση δεν αποτελεί πρόβλημα για αυτόν.

Πώς να σαγηνεύσετε έναν Ταύρο
Μη βιαστείτε να κάνετε σχέση με έναν Ταύρο. Είναι πολύ υπομονετικός και περιμένει το ίδιο και από εσάς. Κάντε τον να γελάσει, αν περνάει καλά μαζί σας, θα επιζητά συνεχώς τη συντροφιά σας. Ο δρόμος για την καρδιά ενός Ταύρου περνάει πάντα κι από το στομάχι. Μαγειρέψτε του ή βγάλτε τον έξω σε ένα ωραίο εστιατόριο και συζητήστε μαζί του πράγματα που τον ενδιαφέρουν, καθώς του αρέσει να μιλάει για οικονομικά, δουλειές και πρακτικά θέματα.

Η Ερωτογενής Ζώνη ενός Ταύρου
Ο λαιμός και ο σβέρκος είναι τα πιο κύρια σημεία για έναν Ταύρο. Τρίψτε του ελαφριά το σβέρκο, φιλήστε τον απαλά, ακόμα και ένα απλό χάδι θα τον κάνει να λιώσει σαν βούτυρο. Κάντε του μασάζ στο σβέρκο, αυτό είναι κάτι που θα τον ευχαριστήσει θα τον χαλαρώσει ακόμη περισσότερο, πυροδοτώντας ταυτόχρονα τη σπίθα του πάθους.

Το Σεξ με έναν Ταύρο
Είναι παθιασμένοι εραστές. Έχουν μεγάλες φυσικές αντοχές κι αυτό αναπληρώνει την έλλειψη ποικιλίας στην ερωτική τους ζωή.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!