WOMEN'S GUIDE

Τα 3 beauty tips που μάθαμε από τη σταρ του GoT Εmilia Clarke

Η τηλεοπτική σειρά Game of Thrones ανέδειξε την 34χρονη σήμερα Βρετανίδα ηθοποιό Emilia Clarke σε σταρ πρώτου μεγέθους και πλέον η ίδια πρωταγωνιστεί ως κεντρικό πρόσωπο σε πολλές καμπάνιες πασίγνωστων fashion και beauty brands.

Η διάσημη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της στην αμερικανική έκδοση του περιοδικού Harper's Bazaar αποκάλυψε και τα δύο beauty tips που έμαθε από τις γυναίκες της οικογένειάς της: τη μαμά της και τη γιαγιά της, αλλά μας έδωσε και μια συμβουλή για όσες θέλουν να μακρύνουν τα μαλλιά τους όπως και η ίδια.


Συγκεκριμένα, από τη μαμά της έμαθε να μην κάνει καμιά απολύτως παρέμβαση στα φρύδια της (ούτε να τα αφαιρεί, ούτε να τα τονίζει, ούτε να τους αλλάζει σχήμα κ.ο.κ.) και η ίδια θεωρεί πως αυτό ήταν ένα σπουδαίο tip, η δε γιαγιά της τής έμαθε να βάζει σακουλάκια τσαγιού στο ψυγείο για να τα χρησιμοποιεί για να καταπραΰνει τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια, έτσι η ίδια βάζει στο ψυγείο και την κρέμα ματιών της.


Τέλος συμβουλεύει όσες θέλουν να μακρύνουν τα μαλλιά τους, όπως κάνει και η ίδια αυτό τον καιρό, να λούζονται μόνο μια φορά την εβδομάδα, αλλά να κάνουν συχνά μάσκες μαλλιών, να αφήνουν πάντα τα μαλλιά τους να στεγνώνουν φυσικά και να τους... γλυκομιλάνε!
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!