VIRAL

Την οργή πολλών ηθοποιών προκάλεσαν οι νέες αποκαλύψεις για το Λιβαθινό

Εξοργισμένοι είναι πολλοί ηθοποιοί με τον άλλοτε διευθυντή της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου Στάθη Λιβαθινό, μετά τις αποκαλύψεις για τα απαίσια σχόλια και τη στάση που είχε απέναντι σε ανάπηρους καλλιτέχνες.

Θυμίζουμε πως με μια ανάρτησή τους στο Facebook τα μέλη της Κίνησης Ανάπηρων Καλλιτεχνών ανέφεραν όλο το χρονικό της απαράδεκτης στάσης που κράτησε απέναντί τους ο γνωστός σκηνοθέτης, ο οποίος όχι μόνο αρνήθηκε να υλοποιήσει διατάξεις υπέρ των αναπήρων, αλλά μάλιστα εξέφρασε βαθύτατα μισαναπηρικές θέσεις, φτάνοντας στο σημείο να συγκρίνει τους ανάπηρους καλλιτέχνες με… ζώα!

 

Αυτές οι καταγγελίες προκάλεσαν την οργή γνωστών ηθοποιών όπως ο Γιώργος Πυρπασόπουλος που έγραψε σε story «Ποιος είναι το ζώο κύριε Λιβαθινέ;» αναρτώντας μια φωτογραφία του γνωστού σκηνοθέτη.


Σε μια ανάλογη ανάρτηση προχώρησε και ο ηθοποιός Παναγιώτης Μπουγιούρης, ο οποίος να σημειωθεί πως ήταν από τους πρώτους που είχαν καταγγείλει τον Λιβαθινό, πριν την παραίτησή του. Ο ηθοποιός έγραψε: «Εκτός από το πονάω, υπάρχει και το ξερνάω… (Με ευγενικό τρόπο πάντα)»

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!