WOMEN'S GUIDE

Δερματολόγος παραθέτει τους 5 λόγους που η Jolie έχει αψεγάδιαστο δέρμα

Η 45χρονη χολιγουντιανή σταρ Angelina Jolie συνεχίζει να είναι μια από τις πιο εντυπωσιακά όμορφες γυναίκες στον κόσμο και το πρόσωπό της μοιάζει να αψηφά τα σημάδια του χρόνου.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η δερματολόγος της σταρ, η δρ Rhonda Rand αποκάλυψε τα μυστικά της Angelina Jolie για αλαβάστρινο δέρμα.

  1. Καλά γονίδια: Όπως έχει πει η δερματολόγος της, η Angelina Jolie είναι τυχερή διότι έχει κληρονομήσει το καλό δέρμα της μητέρας της. Ήταν πάντα τόσο φυσική ομορφιά, οπότε δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνει πολλά. 
  2. Λίγο μακιγιάζ: H Angelina Jolie δε φοράει ποτέ μακιγιάζ, εκτός κι αν εργάζεται, ενώ φροντίζει να κάνει καλή αφαίρεση του μακιγιάζ. 
  3. Δεν παραλείπει τη ρουτίνα της: Η διάσημη ηθοποιός ακόμακαι όταν ταξιδεύει, παίρνει μαζί της τα προϊόντα ομορφιάς της, όπως τα η αντιοξειδωτική κρέμα χωρίς χημικά.
  4. Ποτέ χωρίς αντηλιακό: Δεν είναι πολλά τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιεί η Angelina Jolie, ωστόσο δεν ξεχνά ποτέ την αντηλιακή της κρέμα. 
  5. Λίγες θεραπείες και καμία πλαστική: Οι θεραπείες ομορφιές που εφαρμόζει είναι λίγες και όσο πιο φυσικές γίνεται. Παράλληλα, η δερματολόγος της ηθοποιού αποκάλυψε ότι η Angelina Jolie δεν έχει κάνει ποτέ πλαστική επέμβαση στο πρόσωπό της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!