VIRAL

Συγκινεί το "αντίο" του Αντώνη Καφετζόπουλου στο σκύλο του [εικόνα]

Δύσκολες ώρες βιώνει ο 69χρονος δημοφιλής ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος, αφού έφυγε από τη ζωή ο τετράποδος φίλος του που τον συντρόφευε πολλά χρόνια.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος αγαπάει τα ζώα και το έχει αποδείξει πολλές φορές επιλέγοντας ως παρέα του αλλά και ως οικογένειά του, σκυλάκια ημίαιμα, η ακόμα και κακοποιημένα, όπως ο Λίο που έζησε μαζί του 11 ολόκληρα χρόνια.

Ο Λίο και η κακοποίηση που είχε υποστεί είχαν απασχολήσει  τα ελληνικά media. Μεγάλωσε στον Πόρο και δόθηκε για υιοθεσία σε κάποιον που δεν τον νοιαζόταν και τον άφηνε να τριγυρνά έξω. Τότε ο Λίο, δέχθηκε μια άγρια κακοποίηση και βρέθηκε σε ένα χαντάκι με το δέρμα του καμένο από ακουαφόρτε!

Ο ίδιος έχει πει πριν χρόνια στο site για τους τετράποδους φίλους μας trihes: “Mια µέρα πήγα τη Βόλτα στον γιατρό κι εκεί αντίκρισα ένα ροζ σκυλί σχεδόν χωρίς καθόλου δέρµα. Όταν επέστρεψα σπίτι, το συζητήσαμε και αποφασίσαμε πως, αν δεν ενδιαφερόταν κάποιος άλλος, θα τον παίρναμε εμείς. Σε 15 µέρες ο γιατρός είπε ότι δεν υπήρξε ενδιαφερόμενος, οπότε πήρα τον Λίο και πήγαµε ένα µεγάλο περίπατο µε τη Βόλτα για να γνωριστούν. Ο καημένος ήταν τόσο χάλια, που έλεγα πως δεν θα µπορέσω να τον αγαπήσω”!

O Αντώνης Καφετζόπουλος, αποχαιρέτησε χθες τον Λίο γράφοντας τα ακόλουθα συγκινητικά λόγια, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του Λίο με κορώνα στο κεφάλι, στο Facebook και δέχτηκε αμέτρητα μηνύματα.

«Ανώτατος άρχων σ’ ένα κόσμο που φυσικά δεν υπάρχει παρα μόνο στα υπόγεια του μυαλού μου. Ένα από τα πιο ευγενικά άτομα που γνώρισα στη ζωή μου. Τρομερά κακοποιημένος, από τύχη βρέθηκε να ζει κοντά μας αλλά μόνος του τα κατάφερε να βγει ζωντανός από πολύ δύσκολα και επίπονα λούκια. Έζησε καλά από ενάμιση μέχρι δώδεκα χρόνων. Λίγα λόγια – έχω συγχιστεί.Πολλή και καλή ανάμνηση»

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!