VIRAL

Νέο βίντεο με celebrities και μη στέλνει μήνυμα κατά της βίας

Το προηγούμενο διάστημα είδαμε αλλεπάλληλες αποκαλύψεις για περιστατικά βίας και κακοποίησης να συγκλονίζουν το χώρο του ελληνικού θεάτρου και αθλητισμού και κάποιοι θέλησαν με ένα νέο βίντεο, να βεβαιωθούν πως δεν θα ξεχαστεί το μήνυμα πως η χρήση βίας κάθε μορφής θα πρέπει να καταγγέλλεται και να μην είναι αποδεκτή.

Δεκαεπτά άνθρωποι από τον χώρο του θεάτρου, της μουσικής, του αθλητισμού, του βιβλίου, του μόντελιγκ, της ψυχικής υγείας και της δικαιοσύνης ένωσαν τις φωνές τους για να στείλουν το δικό τους ηχηρό μήνυμα: «ΟΧΙ στη βία. ΟΧΙ στην κακοποίηση».

Η IP Projects θέλοντας να στηρίξει όλους εκείνους που έχουν δεχθεί κακοποίηση κάποια στιγμή της ζωής τους, συνεργάστηκε αυτή τη φορά με ανθρώπους που το επάγγελμά τους έχει συνδεθεί άμεσα ή έμμεσα με την βία και την κακοποίηση.

Ηθοποιοί, τραγουδιστές, παρουσιαστές, συγγραφείς, αθλητές, μοντέλα, ψυχολόγοι και δικηγόροι, μίλησαν με τη δική τους φωνή, με λέξεις που ακούμε συχνά από τους θύτες και τα θύματα.

Στο βίντεο συμμετείχαν οι ηθοποιοί Θανάσης Τσαλταμπάσης, Ελευθερία Μπενοβία, Μάρα Δαρμουσλή, Ευγενία Παναγοπούλου, Μαρία Παπαφωτίου, οι τραγουδιστές Ζωή Παπαδοπούλου και Παναγιώτης Ραφαηλίδης, οι συγγραφείς Αναστασία Κορινθίου και Γιώργος Γιώτσας, τα μοντέλα Αναστασία Περράκη και Μάνος Βροντζάκης, οι αθλητές Αγγελική Χατζηρήγα και Αντώνης Χατζηρήγας, οι ψυχολόγοι Στέλλα Αργυρίου και Δημήτρης Σταράκης και οι δικηγόροι Χριστίνα Καλαπόδη και Άγγελος Βουράκης.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!