WOMEN'S GUIDE

H Katie Holmes αποκαλύπτει τα μυστικά της για λαμπερή άψογη επιδερμίδα

H 42χρονη διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός και πρώην σύζυγος του Tom Cruise, έχει καταφέρει να αποτελεί fashion icon, ενώ πάντα εντυπωσιάζει με το πόσο νεανική παραμένει η όψη της.

Η ίδια, αποκάλυψε στην αμερικανική έκδοση του περιοδικού Harper's Bazaar τα μυστικά ομορφιά της για τέλειο και λαμπερό δέρμα και πολλά από αυτά μπορείς εύκολα να τα υιοθετήσεις και εσύ. Άλλα πάλι κοστίζουν κάτι... παραπάνω!


Η Katie αρχικά είπε, πως η ομορφιά της πηγάζει από μέσα της, αφού έχει αποδεχτεί την ηλικία της και δεν αγχώνεται με το πέρασμα των χρόνων.


Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως δεν κάνει ό,τι μπορεί για να διατηρεί λαμπερό, σφριγηλό και υγιές το δέρμα της.


Έτσι είπε πως φροντίζει να πίνει καθημερινά πολύ νερό και να τρώει όσο γίνεται περισσότερα λαχανικά, για να διατηρεί την επιδερμίδα της ενυδατωμένη και να της χαρίζει θρεπτικά στοιχεία.


Παράλληλα καθαρίζει συστηματικά το δέρμα της και πρωί και βράδυ και δεν βγαίνει ποτέ έξω χωρίς αντηλιακό, ενώ τα πρωινά φορά μόνο την αντηλιακή κρέμα της και ένα λιπ γκλος και αποφεύγει το έντονο μακιγιάζ.


Επίσης ομολόγησε πως χρησιμοποιεί πολλές κρέμες και serums με υαλουρονικό και μάλιστα δήλωσε μεγάλη φαν των προϊόντων της διαβόητης  Dr. Barbara Sturm (η διάσημη γιατρός που τα καλλυντικά της κάνουν θραύση στους celebrities).


Βέβαια οι τιμές τους είναι είναι λίγο τσιμπημένες (τα καλλυντικά που δήλωσε πως χρησιμοποιεί η Katie, δηλαδή μια ενυδατική κρέμα και 2 serums, συνολικά κοστίζουν πάνω από 700 ευρώ).


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!