ΖΩΔΙΑ

Υπάρχουν 4 ζώδια που ίσως... δεινοπαθήσουν αυτόν το μήνα

Ο Απρίλιος, ξεκίνησε σχετικά αίσια, αλλά οι αστρολόγοι, προβλέπουν πως αυτός ο μήνας, μπορεί να είναι ιδιαίτερα ζόρικος για τρία ζώδια.

Όπως διαβάζουμε στο astrology.gr o Απρίλιος επιφυλάσσει προβλήματα και εμπόδια για συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά, δε χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα ανακύψουν με ψυχραιμία και αισιοδοξία! 

Τα ζώδια που θα ζοριστούν τον Απρίλιο είναι τα εξής:

ΚΡΙΟΣ: Από πού να το πιάσεις...

Αν είσαι γεννημένος το γ' δεκαήμερο, θα περάσεις δύσκολα τον Απρίλιο, καθώς από τις 2 του μήνα και μετά ο Πλούτωνας κάνει δυναμική επανεμφάνιση και με Ήλιο, Αφροδίτη, Ερμή και Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου υπό την εποπτεία του, στα επαγγελματικά σου θα επικρατήσει πανικός, με αλλαγές που "ψήνονταν" καιρό και τώρα θα βγουν στην επιφάνεια και δε θα σου αρέσουν καθόλου ή θα στριμωχτείς αρκετά και θα αναγκαστείς να κάνεις διάφορα που δε θέλεις ή να αποχωρήσεις. Από την άλλη, αν είσαι του α' δεκαημέρου, ο Άρης θα μπει στον Καρκίνο, στις 23 του μήνα, κάνοντας το σπίτι σου εστία εντάσεων και το καλό θα ήταν να αρχίσεις τα μερεμέτια και τις τεχνικές εργασίες, ώστε να εκτονωθεί κάπως η ενέργεια, γιατί ούτε οι ζημιές ούτε και οι τσακωμοί θα λείψουν.  

ΖΥΓΟΣ: Χωρίς ανάσα

Ο Πλούτωνας έχει βαλθεί να καταστρέψει τον μήνα σου, αφού από τις αρχές μέχρι και το τέλος, όλο και κάποιον πλανήτη απέναντί σου θα πιάνει (και θα σηκώνει) οπότε οικογενειακές και ερωτικές σχέσεις θα είναι συνεχώς στο προσκήνιο, με όλα όσα διαδραματίζονται ή επαναλαμβάνονται και η αλήθεια είναι ότι δε σου είχαν λείψει καθόλου. Κι ίσως τώρα φτάσουν στο τέρμα και δεν αποφύγεις ένα χωρισμό ή ολοκληρωτική ρήξη. Από την άλλη, ο Άρης, στις 23, περνά στον 10ο οίκο σου, δίνοντάς σου μόνο κάποιες μέρες για να πάρεις ανάσα (ή και χρήματα) και σε ξαναρίχνει στη μάχη, ώστε να προασπίσεις τα δικαιώματά σου, αλλά και να αμυνθείς από τις "επιθέσεις" ή τις αντιπαλότητες και τους ανταγωνισμούς στη δουλειά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δε χαλαρώνουμε

Με Αφροδίτη, Ήλιο και Ερμή σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου και μια Νέα Σελήνη στον 4ο σου, πλάκα-πλάκα θα φας τα 3/4 του Απριλίου, για να αμύνεσαι από επιθέσεις που θα δέχεσαι από το στενό σου περιβάλλον, για να σβήνεις φωτιές που θα ανάβουν ανάμεσα στα πολύ αγαπημένα σου πρόσωπα, να αντικαθιστάς ζημιές ή να κοντράρεσαι, εξ αιτίας αποφάσεων ή παρεμβάσεων που θα σε φέρουν στα όριά σου. Εδώ είναι όμως που πρέπει να πέσει ο πέλεκυς και να σταματήσουν για πάντα τα κακώς κείμενα. Εσύ του α' ό,τι κάνεις, κάνε το μέχρι τις 23, (για ερωτικά και σχέσεις μιλάμε) γιατί μετά περνά ο Άρης απέναντί σου, στον Καρκίνο και θα αρχίσουν τα όργανα. Γκρίνιες, κυκλοθυμία και απαιτήσεις θα δοκιμάσουν την υπομονή και τα νεύρα σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: ΞΕΤΙΝΑΓΜΑ

Και η τσέπη σου θα πονέσει και η καρδούλα σου, αυτόν τον μήνα, αν είσαι γεννημένος το γ' δεκαήμερο, αφού ο Πλούτωνας (θυμάσαι ότι είναι στον 2ο οίκο σου) οδηγεί το άρμα των εξελίξεων, φέρνοντάς σου στενοχώριες και βάσανα. Το μέλλον προδιαγράφεται άσχημο για τα οικονομικά και τα ερωτικά σου, γι' αυτό πρόσεχε και μην είσαι αφελής ή επιπόλαιος γιατί όλα θα τα βρεις μπροστά σου. Από την άλλη, έχεις και τον Άρη απέναντί σου να ανακατεύει τις σχέσεις σου και τον Ποσειδώνα να θολώνει το τοπίο στο σπίτι σου και αυτοί οι δυο, θα σου σκαρώσουν πολλά χουνέρια. Εσύ του α' δεκαημέρου, όταν θα περάσει ο Άρης στον Καρκίνο (στις 23) να περιμένεις να σκάσουν διάφορα ζητήματα, που σχετίζονται με τράπεζες, εφορία, ασφάλειες κλπ και θα ξετιναχτείς από τα έξοδα, οπότε κάνε το κουμάντο σου! Υπεύθυνος θα πρέπει να είσαι και στη... σεξουαλική σου ζωή για να αποφύγεις τα μπλεξίματα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!