ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου 10 Απριλίου 2021

Ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο τα χαρακτηριστικά θα είναι υπευθυνότητα, επαγγελματισμός, άμεσες αποφάσεις. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για διαπραγματεύσεις, για ανάληψη πρωτοβουλιών και γενικότερα για συζητήσεις γύρω από σχέσεις και συνεργασίες. 

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η ένταση που νιώθεις μπορεί να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό το οικογενειακό περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν πρόσωπα που θέλουν να επιβάλλουν τις απόψεις τους εξουσιάζοντάς σε. Αυτό θα είναι αρκετό για να αντιδράσεις με απότομο τρόπο και να μπεις σε διαδικασία σφοδρών αντιπαραθέσεων.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Θέματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σε προβληματίσουν έντονα. Προσοχή σε κόντρες που μπορεί να υπάρξουν με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Το βράδυ είναι πιθανό να υπάρξουν επαγγελματικές προτάσεις που φαίνονται ιδανικές. Δείξε εγκράτεια και παρακολούθησε την εξέλιξή τους.

Η καχυποψία που εκδηλώνει το ταίρι σου σε ενοχλεί και σε πληγώνει. Μην επιτρέψεις σε αρνητικά συναισθήματα να προκαλέσουν εντάσεις, επικεντρώσου στο να δώσεις σταθερότητα και ασφάλεια με την παρουσία σου. Ο αδέσμευτος μπορεί να αναστατωθείς από νέο πρόσωπο που θέλει να σε πλησιάσει, δες την θετική πλευρά που μπορεί να έχει μία έντονη σχέση.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η ένταση είναι διάχυτη σήμερα και δεν θα διστάσεις να εκφραστείς εριστικά και επιθετικά κυρίως σε πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Προσοχή καθώς μπορεί να επηρεαστούν σημαντικά οι οικογενειακές σχέσεις λόγω δικών σου ξεσπασμάτων. Οι συγκρούσεις είναι πιθανές γι’ αυτό συγκράτησε τα νεύρα σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ξαφνικές προτάσεις για συνεργασίες είναι πολύ πιθανό να προκύψουν και καλά θα κάνεις να πάρεις την πρωτοβουλία των κινήσεων εάν θεωρείς ότι είναι ευνοϊκές για εσένα. Είναι απαιτούμενο βέβαια να δείξεις αυτοσυγκράτηση όταν υπάρξει διαφωνία ή έλλειμμα επικοινωνίας με τους συνεργάτες σου.

Η επικοινωνία με το ταίρι σου δεν είναι ιδανική και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα. Απέφυγε σημαντικές συζητήσεις σήμερα που θα είναι αδιέξοδες και θα προκαλέσουν εκνευρισμό. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να μην έχεις την απαιτούμενη διάθεση για νέο πρόσωπο στη ζωή σου καθώς η νευρικότητα κυριαρχεί.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, ανασφάλειες και καχυποψία επηρεάζουν τη διάθεσή σου και δεν επιτρέπουν να χειριστείς με ευκολία πιθανές διαφωνίες με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Φρόντισε να είσαι εγκρατής και να κινείσαι με λογική. Αργά το βράδυ βρίσκεις ισορροπίες καθώς συμφιλιώνεσαι με τους φόβους σου. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ζητήματα οικονομικής φύσεως σε απασχολούν έντονα και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Το πείσμα δεν θα βοηθήσει στο να επιβάλλεις την άποψή σου, καθώς θα βρεις σθεναρή αντίσταση από τους εμπλεκόμενους. Παράλληλα, έχε τις αισθήσεις σου σε εγρήγορση καθώς πιθανά να προσπαθήσουν κάποιοι να κερδίσουν επιδιώκοντας να σε ελέγξουν.

Άφησε τον αισθησιασμό να κυριαρχήσει στη σχέση και μην επιτρέπεις στις αμφιβολίες να επηρεάσουν την συμπεριφορά σου. Παράλληλα, ξεκαθάρισε στο ταίρι σου ότι δεν θα δεχτείς έλεγχο. Ο αδέσμευτος δείχνεις να φοβάσαι και να μην μπορείς με ευκολία να διαχειριστείς νέο πρόσωπο που έρχεται σε επαφή μαζί σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, έχεις ανάγκη να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής και αυτό θα επιδιώξεις να το πραγματοποιήσεις με τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου. Φρόντισε το απόγευμα να μην κυριαρχήσει η καχυποψία που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα καθώς δεν θα διστάσεις να εκτονώσεις την ένταση στο περιβάλλον που κινείσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συζητήσεις στο φιλικό περιβάλλον κυριαρχούν καθώς υπάρχουν πρωτοποριακές ιδέες που μπορείς να ακολουθήσεις και να παίξουν σημαντικό ρόλο στο να επιτυχείς επαγγελματικά σχέδια που έχεις. Προσοχή σε οικονομικά ζητήματα καθώς τα έξοδα αυξάνονται και δεν είναι εύκολο να συγκρατήσει στον προϋπολογισμό σου.

Είναι σημαντικό να επικεντρωθείς στο να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να αφήσεις πιθανές κόντρες που σας επηρεάζουν στην άκρη αποφεύγοντας να κυριαρχήσει ο εκνευρισμός. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι θέλεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που σου δημιουργεί ασφάλεια. Όμως οι αμφιβολίες σου αυξάνουν τη νευρικότητα.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η ανάγκη να για να απομονωθείς μπορεί να επηρεάσει την επαφή με τους γύρω σου καθώς εντείνονται εμμονές και φοβίες που σε ταλαιπωρούν. Βρες την απαραίτητη ισορροπία μέσα από την καθημερινότητα και πρακτικά ζητήματα που σε βοηθούν να λειτουργήσεις ρεαλιστικά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι υποχρεώσεις είναι αρκετές όμως κάποιες στιγμές μέσα στην ημέρα δείχνεις χαμένος. Απαιτείται συγκέντρωση καθώς θα σε βοηθήσει να αποφύγεις μπελάδες και λάθη λόγω αφηρημάδας. Το βράδυ δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις που θα σε ανακουφίσουν σε σχέση με τον εργασιακό χώρο που κινείσαι.

Το ταίρι σου μπορεί να επιδιώξει να ανασύρει ζητήματα του παρελθόντος που σε πληγώνουν. Η επικριτικότητα μπορεί να σε επηρεάσει και να εντείνει την απογοήτευση. Ο αδέσμευτος πιθανά να αναστατωθείς από πρόσωπο του παρελθόντος που επιστρέφει και λειτουργεί πιεστικά στην ψυχολογία σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η ανάγκη να επικοινωνήσεις με φιλικά πρόσωπα είναι διάχυτη και μπορεί να έχεις μοναδικές ιδέες που θα ενδιαφέρουν. Προσοχή καθώς θέλοντας να σχεδιάσετε κοινούς στόχους μπορεί να έρθετε σε ρήξεις. Επιβλητικές διαθέσεις μπορεί να προκαλέσουν ένταση και αντιπαραθέσεις. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Θέλεις να προχωρήσεις δυναμικά σε φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις, όμως είναι πιθανό να υπάρχουν πρόσωπα που προσπαθούν να σου επιβληθούν ή λειτουργούν υπόγεια εις βάρος σου. Μην χάνεις την αισιοδοξία σου καθώς αυτό αργά ή γρήγορα θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στους ίδιους.

Το ταίρι σου μπορεί να σε πιέζει και αυτό σε κάνει να ασφυκτιείς. Θέσε μα λογική και ηρεμία τα όριά σου, μακριά από κόντρες που θα επηρεάσουν δυσάρεστα τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος μπορεί να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο μέσα από το φιλικό περίγυρο που αυξάνει το καρδιοχτύπι αλλά και τους φόβους σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η επιμονή να ασχοληθείς με την δημόσια εικόνα σου μπορεί να προκαλέσει κόντρες και να επηρεάσει δυσάρεστα την πορεία των ευρύτερων σχέσεών σου. Το βράδυ μην χάσεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που μπορεί να σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στους προσωπικούς σου στόχους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Το παρασκήνιο στην καριέρα σου πιθανά να σε εμποδίσει σε σημαντικά σχέδια, όμως μπορείς να το αντιμετωπίσεις. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να είσαι ευθύς και ξεκάθαρος και να μείνεις μακριά από χειριστικές καταστάσεις. Το βράδυ μπορείς να πάρεις ανάσα ανακούφισης, καθώς οι εξελίξεις λειτουργούν θετικά για εσένα.

Οι δυσκολίες στην καριέρα μπορεί να εκτονωθούν στο ταίρι σου, προσπάθησε να αφήσεις ότι σε πιέζει μακριά από την προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος μπορεί να υπάρξει έντονο ενδιαφέρον από πρόσωπο εντός του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, πρόσεχε γιατί είναι πιθανό να θέλει να σου επιβληθεί.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, οι σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον σε προβληματίζουν καθώς μπαίνεις σερ διαδικασία συγκρούσεων με αυτούς που προσπαθούν να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν. Το βράδυ, απόλαυσε τις στιγμές με όσους επικοινωνείς ευχάριστα γιατί φροντίζουν να ανεβάσουν το κέφι σου. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Υπόγειες κινήσεις προσώπων που συναλλάσσεσαι μπορεί να σε απασχολήσουν, καθώς με αυτό τον τρόπο προσπαθούν να κατευθύνουν τις συμφωνίες προς όφελός τους. Οι ρεαλιστικές αντιδράσεις και οι αποκαλύψεις από την πλευρά σου θα βοηθήσουν να αποκατασταθεί η ισορροπία.

Αξιοποίησε τις στιγμές για να χαλαρώσεις με το ταίρι σου και μείνε μακριά από ότι δεν σε βοηθά να δεις την αγάπη με αισιοδοξία. Ο αδέσμευτος σου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπο μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου, που σου κεντρίζει την προσοχή. Μην φοβηθείς να αφεθείς καθώς αυτό θα λειτουργήσει ιδανικά για εσένα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, οι φόβοι σου μπορεί να κυριαρχήσουν κατά την διάρκεια της ημέρας καθώς ενισχύονται από την καχυποψία που αισθάνεσαι για τους γύρω σου. Το βράδυ θα καταφέρεις να ισορροπήσεις ξεπερνώντας ότι μπορεί να επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία και την συμπεριφορά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Απέφυγε να μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι σε οικονομικά ζητήματα. Οι υποψίες ότι προσπαθούν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου μπορεί να αποδειχθούν αληθινές. Κράτησε χαμηλούς τόνους καθώς αργά ή γρήγορα θα καταφέρεις να κινηθείς ιδανικά για εσένα και τους στόχους σου.

Το πάθος περισσεύει στη σχέση σου, όμως δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει και σε σκοτεινές σκέψεις που θα εγείρουν καυγάδες. Αφέσου στα συναισθήματα και την ανάγκη να γίνεις ένα με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος μπορεί να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σε βγάζει από τα νερά σου, καθώς νιώθεις έντονα την επιρροή του πάνω σου.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις επηρεάζονται σημαντικά από την ανάγκη να ελέγξεις τις κινήσεις των γύρω σου. Αυτό θα εγείρει κόντρες αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις την ορμή σου. Κράτησε χαμηλούς τόνους και αξιοποίησε το βράδυ για να αποζημιώσεις τους γύρω σου για πιθανές παρεξηγήσεις που προέκυψαν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργάτες σου μπορεί να αντιδράσουν έντονα σε πιθανές απότομες και κυριαρχικές συμπεριφορές που θα εκδηλώσεις. Η ωριμότητα που καλείσαι να δείξεις βοηθά στο να αποφύγεις κόντρες και περιττή ένταση. Στο τέλος της ημέρας να θυμάσαι ότι θα επικρατήσει η αισιοδοξία και η θετική προσέγγιση στα πράγματα.

Θέλεις να επιβληθείς στο ταίρι σου και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε περιττές τριβές στη σχέση. Μην επιδιώξεις μέσα στη μέρα να προχωρήσεις σε κινήσεις που θα πληγώσουν, καθώς το βράδυ η διάθεσή σου αλλάζει. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που σου δείχνει έντονο ενδιαφέρον και μπορεί να αλλάξει με την παρουσία του τη ζωή σου. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η καθημερινότητα σε επηρεάζει ψυχολογικά καθώς μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια φόβοι που δεν σου επιτρέπουν να κινηθεί όπως θα ήθελες πραγματικά. Προσοχή σε απότομες και εξουσιαστικές τάσεις που θα προβληματίσουν τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ζητήματα που εκκρεμούν μπορεί να επηρεάσουν τις εργασιακές σου κινήσεις, καθώς επιδιώκεις να ασχοληθείς για να τα αφήσεις πίσω σου. Η διάθεση για συγκρούσεις μπορεί να φέρει στην επιφάνεια παρασκήνιο και εμπόδια που θα σε απογοητεύσουν. Μην πτοείσαι καθώς οι εξελίξεις θα σε δικαιώσουν.

Οι εμμονές μπορεί να σε ωθήσουν στο να γίνεις επικριτικός, επιδιώκοντας με αυτόν τον τρόπο να φέρεις το ταίρι σου στα νερά σου. Να ξέρεις ότι δεν θα λειτουργήσει και θα υπάρξουν εντάσεις. Ο αδέσμευτος μπορεί να εγκλωβιστείς σε εργασιακές υποχρεώσεις και άγχος που δεν σου επιτρέπουν να απολαύσεις την επαφή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η ανάγκη για δημιουργικότητα καθορίζει την διάθεσή σου, όμως δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα σε απογοητεύσουν με την στάση τους σε ότι αφορά τις προσωπικές σου ανησυχίες. Το πιθανότερο είναι να το καταλάβουν αργότερα και να επανέλθουν με απόλυτη στήριξη και θέρμη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Επιδιώκεις να κινηθείς σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις, όμως είναι πιθανό να υπάρξουν εμπόδια λόγω των παρασκηνιακών διεργασιών που υπάρχουν. Μην απογοητεύεσαι γιατί οι εξελίξεις θα σε εντυπωσιάσουν, καθώς λειτουργούν υπέρ σου και αυτό σε γεμίζει αισιοδοξία.

Το ταίρι σου είναι το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και αυτό μπορεί να σε ωθήσει σε παράξενες συμπεριφορές θέλοντας να νιώσεις ασφάλεια. Μην αφήσεις τίποτα να ανατρέψει την θετική ατμόσφαιρα που υπάρχει. Ο αδέσμευτος μπορείς να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που σε γεμίζει χαρά και απογειώνει τον αισθησιασμό με την παρουσία του.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!