VIRAL

Χιλιάδες συμφώνησαν με τα όσα έγραψε για τα παιδιά ο Θανάσης Ευθυμιάδης

Από τη στιγμή που ο γνωστός ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης, αποφάσισε να αποκτήσει το δικό του λογαριασμό στο Instagram, πολλές αναρτήσεις του έχουν γίνει viral, καθώς σε αυτές, ο ηθοποιός προωθεί ένα πιο φυσιολατρικό και ήρεμο τρόπο ζωής. Όμως αυτή τη φορά έγινε viral μια ανάρτησή του που είχε... εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

Ο 54χρονος ηθοποιός που είναι ζευγάρι με την επίσης ηθοποιό Άννα Δημητρίεβιτς, με την οποία έχει αποκτήσει δυο κόρες, θέλησε να δείξει σε όλους πόση λύπη του προκάλεσε αυτό που διάβασε σε ένα γκάλοπ, στο οποίο παιδιά ρωτήθηκαν από πού προέρχονται οι πατάτες και τα περισσότερα εξ αυτών απάντησαν από το σουπερμάρκετ.


Με αφορμή αυτό, ο Θανάσης Ευθυμιάδης, έκανε τις δικές του προτάσεις για την ανάγκη εκπαίδευσης των παιδιών σε θέματα που σχετίζονται με τη φύση και η ανάρτησή του συγκέντρωσε δεκάδες χιλιάδες likes.

«Σε ένα γκάλοπ ρωτήσαν τα παιδιά σχολικής ηλικίας πού φυτρώνουν οι πατάτες, 
Η απάντηση που δώσανε τα πιο πολλά ήταν: στο σούπερ μάρκετ.
Δεν το βρήκα καθόλου αστείο αυτό.. μου έφερε μία λύπη
Ειδικά για τα αγόρια που ύστερα θα γίνουν άνδρες, είναι πολύ σημαντικό να καλλιεργήσουν κάτι από το σπόρο, να βάλουν τα χέρια στο χώμα, να φροντίσουν ένα φυτό και να το βλέπουν να μεγαλώνει.
Έτσι δημιουργείται μία βαθιά σύνδεση με τη Γη, με την τροφή μας, με την καλή υγεία του σώματος και του πνεύματος.
Στους περίεργους καιρούς που βιώνουμε όλοι ... μου φέρνει μεγάλη ανάπαυση και θεραπεία όταν τα χέρια μου είναι στο χώμα και καλλιεργώ κάτι.

Μαθαίνουμε στα παιδιά την φυσική, και την περίπλοκη αριθμητική αλλά δεν ξέρουν από πού προέρχεται η τροφή τους?
Πόσο όμορφο θα ήταν στα σχολεία να μαθαίνουμε τα παιδιά να καλλιεργούν τις πατάτες, και όχι μόνο να τις μετρούν.
Καλημέρααα σε όλους!! 

*Η γυναίκα έχει την δυνατότητα και την Σοφία μέσα στη μήτρα της να μεγαλώσει ένα μωρό έτσι και συνδέεται με την Γη πιο εύκολα.
Μία σύνδεση που για τους άντρες καλλιεργείται όταν καλλιεργούν κάτι ! Αυτό εννοούσα όταν έγραψα ειδικά για τα αγόρια. » έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, στη λεζάντα ενός βίντεο στο οποίο σκάβει στο χώμα για να βγάλει πατάτες.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!