ΖΩΔΙΑ

Η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει μεγάλες συγκρούσεις ειδικά σε 4 ζώδια

Σήμερα Παρασκευή 16/4 το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα φέρνει ισχυρές συγκρούσεις και επικίνδυνα παιχνίδια εξουσίας και ειδικά 4 ζώδια θα πρέπει να προσέξουν πάρα πολύ, αλλά όλα τα ζώδια καλούνται να επιδείξουν σήμερα ψυχραιμία και σύνεση.

Ο Ήλιος στον Κριό και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, σχηματίζουν όψη Τετραγώνου, που μας ετοιμάζει δυσάρεστες συνέπειες των λάθων πράξεων μας, την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021!

Εμμονές, νεύρα και σκληρότητα, οφείλουν να συγκρατηθούν οπωσδήποτε, ώστε να μην χάσουμε, αυτά που ήδη έχουμε και αγαπάμε!

Παράλληλα, πολλά ερωτικά πάθη, θα αποδειχτούν μεγάλα λάθη! Οι έντονες εκρήξεις ζήλιας και κτητικότητας, θα αποφέρουν αναπόφευκτες εντάσεις, συγκρούσεις και ίσως μεγάλες ρήξεις.

Επιπλέον, προσέχουμε τα αλόγιστα έξοδα και γενικά, κάθε παρακινδυνευμένη οικονομική δραστηριότητα ή συμφωνία, προκειμένου να μην έχουμε σοβαρές απώλειες.

Το Τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα πλήττει κυρίως τα Παρορμητικά ζώδια και ωροσκόπους (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι) και ιδιαίτερα του 3ου δεκαημέρου.

Σύμφωνα με το oroskopos.gr, σήμερα όλα τα ζώδια θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή και να ακολουθήσουν τις παρακάτω συμβουλές.

  • ΚΡΙΟΣ: Περιόρισε την παρορμητική σου συμπεριφορά, η οποία ενδεχομένως να σε οδηγήσει σε ανεπανόρθωτα λάθη. Βγάλε το θυμό και το μίσος από μέσα σου και μην ξεσπάς με λάθος τρόπο. Επίσης, μην ξοδεύεις αλόγιστα και να μην κάνεις λάθος επιλογές!
  • ΤΑΥΡΟΣ: Πες όχι σε φοβίες, άγχη, μυστικά, ψέματα και συγκαλυμμένο μίσος. Απέφυγε εμμονές, μελαγχολία και θλίψη, όπως και το ερωτικό παρασκήνιο!
  • ΔΙΔΥΜΟΣ: Μην είσαι τόσο απαιτητικός και οξύθυμος απέναντι στους φίλους σου, διότι θα γυρίσει εναντίον σου. Πες όχι στην υπερβολική προκλητική συμπεριφορά!
  • ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα πρέπει να αναμένεις αρκετά προβλήματα στο τομέα της καριέρας και οφείλεις να προσέξεις την αντίδραση σου, τις απαιτήσεις και την συμπεριφορά σου, ώστε να μην έχεις απώλειες και για να μην εκτεθείς!
  • ΛΕΩΝ: Πρόσεξε πολύ τις επικοινωνίες σου και μην επαναστατείς χωρίς λόγο! Επίσης, φρόντισε να είσαι ευέλικτος και συγκρατημένος σε όλες τις κοινωνικές επαφές σου.
  • ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απέφυγε τα πάθη απαγορευμένα, που σε παρασύρουν σε επικίνδυνα μονοπάτια, διότι δεν θα μείνουν ατιμώρητα! Επίσης, διαχειρίσου σωστά τις οικονομικές σου εκκρεμότητες και μην ξοδεύεις αλόγιστα!
  • ΖΥΓΟΣ: Μην έχεις παράλογη συμπεριφορά, λόγω εμμονών και ανασφαλειών και μην προκαλείς με τα σκληρά σου λόγια το άλλο σου μισό ή το άτομο που σε ενδιαφέρει!
  • ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπάθησε να μην είσαι απαιτητικός ή ακόμα και πονηρός, στον εργασιακό τομέα, διότι θα υπάρξουν άσχημες συνέπειες! Πες όχι σε εμφανισιακές αλλαγές!
  • ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο ερωτικός τομές δεν εξελίσσεται όπως περίμενες κι αυτό λόγω της δικής σου παράλογης άπληστης συμπεριφοράς. Πες όχι σε απαιτήσεις, ζήλιες, ερωτικές ζαβολιές και έπαρση!
  • ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να αναμένεις οικογενειακές εντάσεις, γι’αυτό οφείλεις να συγκρατήσεις την οξύθυμη συμπεριφορά σου. Επίσης, απέφυγε την επιστροφή σου σε ένα επικίνδυνο έρωτα από το παρελθόν, αλλιώς θα πληγωθείς.
  • ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσοχή σε επικοινωνίες και στις σχέσεις με γνωστούς, γείτονες και αδέρφια. Απέφυγε κουτσομπολιά και νεύρα στις κοινωνικές σου επαφές!
  • ΙΧΘΥΣ: Έρχονται κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις στον ερωτικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα, αν δεν είσαι συγκρατημένος και ολιγαρκής!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!