VIRAL

Survivor: Ο "Ντάφυ" ζήτησε να μην τον ψηφίσει το κοινό και έγινε χαμός

Ο Τριαντάφυλλος, τελικά καταφέρνει σχεδόν σε κάθε επεισόδιο του Survivor, να προκαλεί μεγάλο χαμό στα social media με όσα λέει και κάνει και χθες... δίχασε το twitter με μια "συγκινητική" παράκληση που έκανε.

Μετά την ανακοίνωση των νέων υποψήφιων προς αποχώρηση ο Τριαντάφυλλος (που ήδη είναι και πάλι υποψήφιος) ήρθε σε δύσκολη θέση και συγκινήθηκε, λέγοντας ότι ο ίδιος κρατά πίσω την ομάδα και ζητώντας από το κοινό να μην τον στηρίξει αλλά να στηρίξει περισσότερο τους συνυποψήφιούς του, Αλέξη Παππά και Γιώργο Ασημακόπουλο.

Ο ίδιος έθεσε στο συμβούλιο του νησιού ότι δεν αποδίδει τόσο αγωνιστικά κι ότι δεν μπορεί να συμβαδίσει με τους υπόλοιπους λόγω ηλικίας ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξή του μέχρι σήμερα.

«Θέλω να πω στον κόσμο που με βλέπει να μην με στηρίξει, να με αφήσει να φύγω. Έχω βαρεθεί να χάνω, έχω βαρεθεί να πέφτω, να με λένε αδύναμο. Έχω βαρεθεί να βλέπω αυτά τα παιδιά στεναχωρημένα γιατί χάνουν. Έχω πονέσει την κόκκινη ομάδα και αυτή την μπαντάνα που φοράω. Δεν θέλω να γίνω η Ανθή Σαλαγκούδη της ομάδας. Δεν θέλω να διώχνω καλούς παίκτες».

 

Ορισμένοι παίκτες συγκινήθηκαν με την κίνησή του ενώ άλλοι δεν τον πίστεψαν σε μεγάλο βαθμό, όπως ο James Καφετζής που ανέφερε ότι στη πραγματικότητα θέλει να παραμείνει.

 

Μικτές όμως αντιδράσεις προκάλεσαν τα όσα είπε ο Τριαντάφυλλος και στα social media, καθώς αρκετοί φάνηκαν να μην... πιστεύουν τα όσα είπε ο τραγουδιστής.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!