WOMEN'S GUIDE

Οι beauty experts λένε πως υπάρχει ένα λάθος που κάνουν ΟΛΕΣ με το concealer

Το concealer είναι ένα από τα δημοφιλέστερα προϊόντα μακιγιάζ αφού μπορεί να κάνει πολύ πιο φωτεινό το βλέμμα και να καλύψει τυχόν ατέλειες ή μαύρους κύκλους στην περιοχή των ματιών. Μήπως όμως το χρησιμοποιείς λάθος;

Ειδικά μετά την πανδημία, οι πωλήσεις concealers έχουν αυξηθεί, καθώς η χρήση προστατευτικής μάσκας, έχει προκαλέσει μεγάλη... άνθηση στο μακιγιάζ της περιοχής των ματιών που είναι ορατή πίσω από τη μάσκα και όλα τα προϊόντα που σχετίζονται με αυτό (από σκιές μέχρι μάσκαρα και φυσικά concealer) έχουν σημειώσει αλματώδη αύξηση στις πωλήσεις.


Σίγουρα θα ξέρεις πως παίζει τεράστιο ρόλο το να επιλέξεις τη σωστή απόχρωση concealer αλλά πιθανά αγνοείς πως υπάρχει ένα λάθος που ίσως κάνεις στην εφαρμογή του.


Οι beauty experts λένε πως σχεδόν ΟΛΕΣ οι γυναίκες εφαρμόζουν το concealer πριν το foundation και μετά κάνουν blending ωστόσο αυτό είναι λάθος, αφού οι ίδιοι προτιμούν να εφαρμόσουν ΠΡΩΤΑ το foundation σε όλο το πρόσωπο (και στην περιοχή των ματιών) μετά εφαρμόζουν το concealer και κάνουν blending και αν χρειαστεί προσθέτουν μετά και πάλι ένα από τα δύο προϊόντα (όχι και τα δύο) στην περιοχή των ματιών. Έτσι αποφεύγει κανείς την πιθανότητα δυσχρωματισμών.


Και φυσικά μην ξεχνάτε πως πρώτα από όλα θα πρέπει να έχετε εφαρμόσει μια καλή ενυδατική ή ένα primer.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!