ΖΩΔΙΑ

Ο Μάιος δυστυχώς θα φέρει... ζόρια στα ερωτικά θέματα πολλών ζωδίων

Ο Απρίλιος οδεύει σταδιακά προς το τέλος του και ετοιμαζόμαστε για το Πάσχα και την έναρξη του Μαΐου. Όμως ο τελευταίος μήνας της φετινής άνοιξης, μάλλον δεν θα φέρει θετικές εξελίξεις στην ερωτική ζωή αρκετών ζωδίων.

Όπως διαβάζουμε στο oroskopos.gr αρκετά δύσκολος ο μήνας Μάιος 2021, αφού φέρνει πολλές και αναπόφευκτες αλλαγές στα ερωτικά μας!


Αρχικά, καλωσορίζουμε τον μήνα, με μία Αφροδίτη στον Ταύρο, ιδανική θέση για ερωτικά θέματα, αλλά και ζητήματα ομορφιάς, όπως και οικονομικά.

Αργότερα, η Αφροδίτη περνά στο Ζώδιο των Διδύμων, θέση που δίνει παιχνιδιάρικη διάθεση στον έρωτα και διάθεση για ασταμάτητο φλερτ και νέα ξεκινήματα.
 

Ο Ουρανός θα φέρει κεραυνοβόλους έρωτες και εξομολογήσεις, ο Άρης σπουδαία ερωτικά επιτεύγματα, ο Ποσειδώνας έντονο συναίσθημα και ρομαντισμό, ενώ ο Πλούτωνας, θα εκπληρώσει επιθυμίες και θα φέρει καυτές παθιασμένες στιγμές!
 

Μία σημαντική πλανητική αλλαγή, είναι η είσοδος του Δία στο Ζώδιο των Ιχθύων και φέρνει τύχη στα Ζώδια του Νερού, αλλά και της Γης. Δυστυχώς όμως, μέσα στον Μάη, θα σχηματίσει αρκετές αρνητικές όψεις, γεγονός που θα παρασύρει σε ερωτικές γκάφες τους Μεταβλητούς των αρχών του 1ου δεκαημέρου!
 

Η Έκλειψη της Σελήνης, στον άξονα Τοξότη-Διδύμων, θα φέρει καταλυτικές αλλαγές, αλλά και οριστικές ρήξεις στα ερωτικά των Μεταβλητών του 1ου δεκαημέρου!


Τέλος, ο Ανάδρομος Ερμής στο τέλος του μήνα, θα φέρει αρκετά ερωτικά πισωγυρίσματα, κυρίως μέσω της επικοινωνιακής οδού.

Δείτε περισσότερα στο σχετικό βίντεο

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!