ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Κυριακής του Πάσχα 2 Μαΐου 2021

Ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, θα υπάρξει ευχέρεια λόγου, τεκμηριωμένα θα είναι τα επιχειρήματα, ευνοούνται οι συμφωνίες και οι διαπραγματεύσεις. Την εμφάνισή τους θα κάνουν πληροφορίες και απρόσμενα γεγονότα που θα βοηθήσουν να υπάρξουν άμεσα ξεκαθαρίσματα, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες, βελτιώνονται οι σχέσεις.

Κριός
Οι ενέργειες σήμερα ενισχύουν τη φαντασία σου και σε φέρνουν στην ιδανική κατάσταση για συγχώρεση, ανάπαυση και απελευθέρωση από το άγχος. Τι καλύτερο για να απολαύσεις τη μέρα. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να διασκεδάσεις με νέες ιδέες σχετικά με το χειρισμό των οικονομικών σου. Το φεγγάρι κινείται στον κοινωνικό σου τομέα κι έτσι δεν θα λείψουν οι επαφές με φίλους και συγγενείς που έχεις να δεις καιρό. Αν είσαι μόνη συναισθηματικά, δεν αποκλείεται να σκοντάψεις πάνω σε ένα ενδιαφέρον πρόσωπο.

 

Ταύρος
Η διέλευση Αφροδίτης – Ποσειδώνα συντονίζει τα λεπτά ή άλλα κοσμικά στοιχεία της ζωής σου με την κατανόησή σου απέναντι όχι μόνο στους άλλους αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό. Το πνεύμα της φιλίας και της αγάπης κυριαρχεί και δεν είναι τυχαίο που συμπίπτει και με τη μέρα του Πάσχα. Σου δίνει μεγάλη ικανοποίηση να βάζεις για λίγο τις ανάγκες των άλλων σε προτεραιότητα.

 

Δίδυμοι
Η σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπορεί να ενισχύσει τη δημόσια εικόνα σου και να γίνεις πιο συμπονετική με τους άλλους. Φαίνεται να αφήνεις το θυμό πίσω σου ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις μπροστά. Για αυτό απόλαυσε τη μέρα σου, ξεκουράσου, φρόντισε τον ερωτικό σύντροφό σου και εσύ που είσαι μόνη συναισθηματικά, μην αποκλείεις ευχάριστες  εκπλήξεις.

 

Καρκίνος
Οι σημερινές ενέργειες σε ενθαρρύνουν να πλησιάσεις τους άλλους πιο τρυφερά, να δείξεις κατανόηση και να τους αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη συμπάθεια και αγάπη. Βρες το καλύτερο τους κομμάτι και αγκάλιασέ τους στοργικά. Έτσι θα εξασφαλίσεις και στον εαυτό σου ένα ίσως διαφορετικό Πάσχα, που θα έχει όμως μεγαλύτερη συναισθηματική αξία.

 

Λέων
Η σημερινή πτυχή Αφροδίτης – Ποσειδώνα σε ενθαρρύνει στο να δεις την ομορφιά περισσότερο από το συνηθισμένο. Μπορεί να είναι μια περίοδος αυτοανακάλυψης και ευχάριστης ανάπτυξης μιας σχέσης.  Είσαι σε θέση να δεις τους άλλους και να τους αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη κατανόηση και δεν φαντάζεσαι πόσο καλό θα κάνει αυτό μέσα σου.

 

Παρθένος
Οι σημερινές ενέργειες σε βοηθούν να απελευθερώσεις την ένταση και να εξομαλύνεις καταστάσεις και σχέσεις. Η συμπόνια και η κατανόηση είναι σε αφθονία σήμερα και μια υγιής δόση μπορεί να βοηθήσει  στην ενίσχυση της ψυχολογίας σου. Η εκτίμηση του τι θετικού υπάρχει στη ζωή σου θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα και τις αξίες κάτω από ένα άλλο πρίσμα.

 

Ζυγός
Η σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Ποσειδώνα ευνοεί το να αφήσεις τα μυστήρια να ξεδιπλωθούν με το δικό τους ρυθμό αντί να τα πιέζεις. Σε ενθαρρύνει επίσης να προσφέρεις και να νιώσεις περισσότερη φαντασία, να εμπνεύσεις αγάπη, να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις. Η επιθυμία σου για ανάμειξη, κοινή χρήση και έκφραση αγάπης αυξάνεται.

 

Σκορπιός
Έχεις την τάση σήμερα να βλέπεις τις πνευματικές διαστάσεις των σχέσεων σου και να αντιμετωπίζεις τους άλλους με αυξημένη συμπόνια, κατανόηση και αγάπη. Έτσι δίνεται ένα ξεχωριστό νόημα στην ημέρα και την απολαμβάνεις ιδιαίτερα. Τελικά όλο και κάτι μάθαμε από την περιπέτεια που περάσαμε τον τελευταίο χρόνο. Τα μικρά πράγματα είναι αυτά που έχουν αξία.

 

Τοξότης
Οι σημερινές διελεύσεις σε ευαισθητοποιούν περισσότερο κι έτσι έχεις μια μεγάλη αγκαλιά για όλους.  Μέσα στα πλαίσια που επιτρέπονται μπορείς να συναντήσεις ή να συζητήσεις με ανθρώπους που κατά κάποιο τρόπο οι σχέσεις σας είχαν ψυχρανθεί, να τους νιώσεις καλύτερα και να τους δείξεις το μεγαλείο που κρύβεις μέσα σου. Απόλαυσε τη μέρα ως προς το κάθε της λεπτό και να είσαι βέβαιη πως θα γίνεις καλύτερη.

 

Αιγόκερος
Οι σημερινές διελεύσεις είναι πραγματικά μαγικές και δίνουν μια διαφορετική αίσθηση σε αυτό το Πάσχα. Έχουν τη δυνατότητα να θεραπεύουν και να βελτιώνουν τις σχέσεις και τις ψυχές. Μέσα από απλά πράγματα ανακαλύπτεις πως αξία στη ζωή τελικά έχουν η αγάπη, η κατανόηση και η συμπόνια. Η επαφή σου με αγαπημένα πρόσωπα λειτουργεί σήμερα σαν αναλγητικό.

 

Υδροχόος
Απόλαυσε τη μέρα προσθέτοντας λίγη περισσότερη φαντασία και κάνε την ξεχωριστή. Με σύμμαχό σου τη σημερινή πτυχή Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπορείς να νιώσεις γαλήνη, ασφάλεια και αγάπη για τους άλλους. Ό,τι κι αν έχεις προγραμματίσει για σήμερα το σίγουρο είναι ότι σε κάθε περίπτωση θα περάσεις καλά.

 

Ιχθείς
Η σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Ποσειδώνα ενθαρρύνει την κατανόηση και καθιστά τις επικοινωνίες και τις χειρονομίες σου χαλαρωτικές, θεραπευτικές και ελκυστικές. Θα αισθανθείς χαρούμενη για τον εαυτό σου και τις σχέσεις σου με τους άλλους. Να είσαι βέβαιη πως οι άλλοι παρατηρούν και εκτιμούν τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σου. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!