WOMEN'S GUIDE

H Olivia Rodrigo μας δείχνει τα μυστικά της για το πιο "φρέσκο" μακιγιάζ

Η αλήθεια είναι πως όταν είσαι μόλις 18 ετών και κουκλάρα, δεν χρειάζεται να κάνει πολλά για να δείχνεις αψεγάδιαστη, όμως η ανερχόμενη σταρ Olivia Rodrigo, ήδη έχει πολλά beauty tips να μοιραστεί με τις φαν της.

Η νεαρή Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια, είναι ένα ακόμη από τα παιδιά... θαύματα που ξεπήδησαν από το Disney Chanel και φέτος έκανε το ντεμπούτο της και στη δισκογραφία με το τραγούδι "Deja Vu"  να σημειώνει μεγάλη επιτυχία.


Η 18χρονη Olivia μετά πάνω από 9 εκατομμύρια followers στο Instagram, βλέπει διαρκώς την καριέρα της να απογειώνεται και τώρα γύρισε και ένα βίντεο για λογαριασμό της Vogue, στο οποίο αποκαλύπτει όλα τα beauty μυστικά της.


Και όπως θα δείτε, εκτός από τον επιμελή καθαρισμό του προσώπου της, η Olivia κάνει και μασάζ προσώπου με Gua Sha για να χαλαρώνει, χρησιμοποιεί πάντα ενυδατική κρέμα BB, που παρέχει αντηλιακή προστασία, ενυδατώνει και λειτουργεί ως ήπιο foundation την οποία απλώνει με καθαρά δάχτυλα και όχι με beauty blenders, ενώ μας δείχνει και πως δίνει λάμψη με bronzers και κάνει εύκολα cat eye look.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!