WOMEN'S GUIDE

Το γαλλικό πεντικιούρ είναι και πάλι στη μόδα - Το έκανε και η Lizzo

Κανονικά θα έπρεπε να κάνετε πεντικιούρ όλο το χρόνο, απλά για να φροντίζετε σωστά τα νύχια των ποδιών σας, αλλά τώρα οι περισσότερες σπεύδουν να κάνουν επαγγελματικό πεντικιούρ τώρα που καλοκαιριάζει και τα δάχτυλα των ποδιών είναι διαρκώς σε... κοινή θέα με τα καλοκαιρινά πέδιλα.

Και ένα μεγάλο trend που ξαφνικά αναβίωσε είναι το γαλλικό πεντικιούρ.


Μπορεί το γαλλικό μανικιούρ να είναι διαχρονικό και να θεωρείται "κλασικό", αλλά δεν ισχύει το ίδιο με το γαλλικό πενικιούρ, το οποίο μάλιστα είχε και "ορκισμένους" εχθρούς, με κάποιους fashion experts να το θεωρούν "απαράδεκτο" και "κακόγουστο".


Όμως ανεξάρτητα από το τί ισχυρίζονται οι επικριτές του, το γαλλικό πεντικιούρ, αποτελεί μεγάλο trend για τη νέα σεζόν και ήδη είδαμε σταρ όπως η διάσημη μουσικός και τραγουδίστρια Lizzo (η οποία κάλλιστα θα μπορούσε να είναι και nails influencer αφού τα μανικιούρ της βρίσκουν πάντα άπειρους μιμητές) η οποία μας έδειξε όλο καμάρι τα λευκά σανδάλια της και το λευκό γαλλικό πεντικιούρ της.


Χαμός γίνεται και στα social media, με τα γαλλικά πεντικιούρ.


Πάρτε μερικές ιδέες και αν δεν είστε και πολύ... τολμηρές προτιμήστε το κλασικό διάφανο, γαλλικό πεντικιούρ που απλά θα κάνει τα νύχια σας να δείχνουν πολύ περιποιημένα.


Αν πάλι είστε πιο τολμηρές ιδού κάποιες προτάσεις για γαλλικά πεντικιούρ με χρώμα.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ongles&cils 78 (@esthe_ticienne)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!