VIRAL

Δημοσιογράφοι έκαναν φάρσα στην Παγώνη για τα viral γυαλιά της [βίντεο]

Η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Ματίνα Παγώνη, που έχει γίνει πολύ γνωστή στο ευρύ κοινό λόγω της πανδημίας, πρόσφατα φόρεσε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου που προκάλεσαν πολλά σχόλια.

Συγκεκριμένα η Ματίνα Παγώνη πριν δύο μέρες εμφανίστηκε να μιλά στις τηλεοπτικές κάμερες σε ζωντανή εκπομπή της ΕΡΤ σχετικά με την πιθανή άρση άλλων απαγορευτικών μέτρων και η ίδια φορούσε ένα ζευγάρι μπλε γυαλιά που αμέσως έγιναν viral.


Σήμερα, η Ματίνα Παγώνη (η οποία θυμίζουμε πως έγινε συχνά και... μούσα για χιουμοριστικά βίντεο του Τάκη Ζαχαράτου με την ίδια να δέχεται ακόμα και να γυρίσει ένα βίντεο μαζί του) εμφανίστηκε σε ενημερωτική εκπομπή του Mega και οι παρουσιαστές της έκαναν μια απίστευτη φάρσα.


Συγκεκριμένα οι δημοσιογράφοι Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνης Χασαπόπουλος φόρεσαν και αυτοί τα μπλε γυαλιά της Παγώνη ενώ μιλούσαν μαζί της.

«Δεν είναι το στιλ σας κυρία Βούλγαρη! Δεν είναι το στιλ σας» αναφώνησε με χιούμορ η Ματίνα Παγώνη στη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια «Δεν είναι το στιλ σας, οπότε τι να κάνουμε τώρα δεν νομίζω ότι χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι».

Όταν, δε, τα γυαλιά έπιασε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και θέλησε να μάθει περισσότερες πληροφορίες για αυτά από την κυρία Παγώνη, εκείνη μεταξύ σοβαρού και αστείου τόνισε «κ. Χασαπόπουλε θα μιλήσουμε σοβαρά τώρα; Θα αφήσετε τα γυαλιά; Λοιπόν».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!