ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δευτέρας 10 Μαΐου 2021

Η Σελήνη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Ταύρου, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για κατοχύρωση και σταθεροποίηση τόσο σε θέματα οικονομικής φύσης, όσο και αισθηματικής. Στον επαγγελματικό τομέα οι συνεργασίες θα έχουν τη δυνατότητα να πορευτούν σε σταθερό έδαφος, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφωνίες υποσχέσεις και δημιουργικές συνεργασίες.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η αισιοδοξία στην κοινωνική σου ζωή κυριαρχεί καθώς μέχρι το μεσημέρι πρωταγωνιστείς στο κοινωνικό περιβάλλον του κινείσαι και από το απόγευμα και μετά βρίσκεις και ευκαιρία να μιλήσεις με πρόσωπα που περνάς ευχάριστα και να κερδίσεις το ενδιαφέρον με την διάθεση να επικοινωνήσεις τα συναισθήματά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Η διαίσθηση σε καθοδηγήσει τις επαγγελματικές σου επιλογές και να είσαι βέβαιος ότι μπορείς να κερδίσεις το καλύτερο δυνατό από αυτές. Η τύχη είναι με το μέρος σου για αυτό μη διστάσεις να πάρεις ρίσκα ενώ καταβάλεις σκληρή προσπάθεια, καθώς αυτά θα αποδώσουν τα μέγιστα και θα απολαύσεις την αποδοχή των υψηλά ιστάμενων σου στο επαγγελματικό περιβάλλον.

Η σταθερότητα που υπάρχει στη σχέση δίνει την ευκαιρία να ξεπεράσεις με το ταίρι σου ζητήματα που μπορεί να σας έχουν ταλαιπωρήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα απογειώσει την προσωπική σου ζωή και θα δημιουργήσει σταθερές βάσεις για το μέλλον.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η καθημερινότητα μπορεί να είναι φορτική όμως έχεις την ευκαιρία να δώσεις λύσεις καθώς δείχνεις σταθερότητα και δυναμισμό σε όποιες υποχρεώσεις έχεις αναλάβει. Ευχάριστα μπορείς να κλείσεις την ημέρα σου απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές με λίγους και καλούς φίλους που σου φτιάχνουν τη διάθεση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η εργατικότητα σου είναι παροιμιώδης και δημιουργεί προϋποθέσεις σημαντικής εξέλιξης για εσένα στη δουλειά. Παράλληλα μπορείς να διαπραγματευτείς οικονομικά ζητήματα καθώς έχεις την ευκαιρία να επαναφέρεις πιθανές προτάσεις που έχεις καταθέσει στο παρελθόν και να ικανοποιηθούν.

Η ρουτίνα δεν μπορεί να επηρεάσει τη σχέση σου καθώς φροντίζεις να ξεπεράσεις με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου τις όποιες δυσκολίες σας δημιουργεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόσωπο από το περιβάλλον της δουλειάς που να επανέλθει με μία πρόταση που θα είναι άκρως ελκυστική για εσένα.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σε επηρεάσει καθώς το κέφι και ο δυναμισμός δεν αφήνουν την ψυχολογία σου να πέσει σε καμία δυσκολία. Δείχνεις αποφασιστικότητα σε όποια κατάσταση χρειάζεται να αντιμετωπίσεις και αυτό είναι κάτι που θαυμάζουν οι γύρω σου σε εσένα σήμερα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η γοητεία που ασκείς στους συνεργάτες και τους ανωτέρους σου είναι αυτή που μπορεί να καθορίσει την επαγγελματική σου πορεία καθώς δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να σε εμποδίσει στην επίτευξη των στόχων σου. Ξέρεις πού πατάς και ποιος είσαι και αυτό φροντίζεις να το δείξεις στο επαγγελματικό περιβάλλον με κάθε τρόπο.

Μπορείς να απολαύσεις μοναδικές στιγμές πάθους με το ταίρι σου και να εκφράσεις με ευκολία ζητήματα από το παρελθόν που μπορεί να σε προβληματίσουν στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο από την δουλεία, μπορεί να προκύψει που θα σου χαρίσει έντονα συναισθήματα και θα σε βάλει στη διαδικασία να αναλογιστείς τι πραγματικά θέλεις από την προσωπική σου ζωή.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, μην χάσεις τη δυνατότητα το πρωί για να τακτοποιήσεις ζητήματα που απασχολούν το κοντινό σου περιβάλλον και να δώσεις λύσεις σε πιθανά θέματα προσώπων σημαντικά για εσένα. Το απόγευμα απολαμβάνεις τις στιγμές με την οικογένειά σου που σου χαρίζουν σταθερότητα και σου καλύπτουν τις ανασφάλειές σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι ευκαιρίες που σου δίνονται σε εμπορικό επίπεδο καλό είναι να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς έχουν να σου προσφέρουν πολλά. Η εύνοια είναι με το μέρος σου αφού βρίσκεις με ευκολία πως πρέπει να κινηθείς και εντυπωσιάζει στα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι με τις ιδέες σου.

Ο ρομαντισμός και η ωριμότητα που δείχνει στη σχέση παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να νιώσεις ασφάλεια δίπλα του. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σου χαρίσει έντονα συναισθήματα και θα έχει γερές βάσεις.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, οι ανασφάλειες που μπορεί να σε ταλανίζουν το τελευταίο διάστημα δείχνουν να ξεπερνιούνται καθώς βρίσκεις την δύναμη να σταθείς γερά στα πόδια σου και να πιστέψει στον εαυτό σου. Από το απόγευμα και μετά στρέφεσαι στο κοντινό περιβάλλον για να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους χαλαρώνοντας και συζητώντας.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι οικονομικές επιλογές φαίνεται να έχουν την πορεία που επιδιώκεις καθώς αντιλαμβάνεσαι πολύ γρήγορα πως πρέπει να κινηθείς για να κερδίσεις και να νιώσεις ασφαλής. Η προσωπική σου διαχείριση κάνει τη διαφορά καθώς αντιλαμβάνεσαι ότι απαιτείται σοβαρότητα και νέο πλαίσιο προτεραιοτήτων για να πάρεις οικονομικές ανάσες.

Η διασκέδαση θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση καθώς θα σας δώσει την ευκαιρία να αναθεωρήσετε τα όποια ζητήματα σας ταλαιπωρούσαν το προηγούμενο διάστημα. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει μέσα από το κοντινό περιβάλλον που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες που θα εντυπωσιάσουν το περιβάλλον που κινείσαι και θα σου δώσουν την ευχέρεια να έρθεις πιο κοντά από ποτέ τις προσωπικές του επιδιώξεις. Από το απόγευμα και μετά απολαμβάνεις την καλή παρέα, το καλό φαγητό, τους λίγους και καλούς φίλους που σε καταλαβαίνουν. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν θα διστάσεις να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις που θα απογειώσουν τις συνεργασίες σου καθώς έχεις έντονο ένστικτο και την εύνοια με το μέρος σου. Η δημιουργικότητα και η γενναιοδωρία σου αναγνωρίζονται από τους συνεργάτες σου που το πιθανότερο είναι να νιώθουν τυχεροί που βρίσκονται δίπλα σου αυτές τις στιγμές.

Το ταίρι σου δεν αφήνει περιθώρια για να νιώσεις ανασφάλεια και αυτό είναι κάτι που εκτιμάς ιδιαίτερα καθώς επιδιώκεις να έχεις σταθερότητα στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα εντείνει το πάθος, παράλληλα θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μακροχρόνια πορεία.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, σου δίνεται η δυνατότητα να ξεπεράσεις με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση όλα αυτά που σε ταλαιπωρούν και έχουν στιγματίσει το παρελθόν σου. Από το απόγευμα και μετά η εξωστρέφεια σου εντυπωσιάζει τα πρόσωπα του περιβάλλοντος στο οποίο βρίσκεσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δείχνεις ωριμότητα και σταθερότητα στην σκέψη και τις προτάσεις σου και αυτό είναι κάτι που θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα οι συνεργάτες σου. Είσαι διατεθειμένος να δουλέψεις σκληρά για να πετύχεις τους στόχους σας και να δεις τις συνεργασίες σου να ανθίζουν καθώς αυτό θα σε ικανοποιήσει σε όλα τα επίπεδα.

Σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις συναισθήματα και ανάγκες στο ταίρι σου και αυτό θα αποτελέσει έναυσμα για σταθερή εξέλιξη στην προσωπική σου ζωή που σε εκφράζει. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει καθώς εντυπωσιάζεις τους πάντες με τον δυναμισμό σου που ήρθε για να μείνει στη ζωή σου.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, φιλικά πρόσωπα θα σε βοηθήσουν το πρωί να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις για αυτό αξιοποίησε τις όποιες ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν. Από το απόγευμα και μετά γίνεσαι περισσότερο εσωστρεφείς και αναπολείς καταστάσεις που μπορεί να έχουν αφήσει το στίγμα τους. Όμως αναγνωρίζει στον εαυτό σου τη δύναμη που έχεις μέσα από αυτές. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Το ομαδικό πνεύμα που σε διακατέχει βοηθά σε στόχους και φιλοδοξίες που υπάρχουν σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς εργάζεσαι σκληρά για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου. Πιθανές ευκαιρίες που έρχονται στο προσκήνιο καλό είναι να αξιοποιηθούν γιατί μπορεί να είναι αυτές που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις.

Ο ρομαντισμός και η λογική εναρμονίζονται και δημιουργούν ένα πεδίο δράσης που απογειώνει την προσωπική σου ζωή και χαροποιεί ιδιαίτερα εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να σου προτείνουν επανασύνδεση καθώς έχουν διάθεση για να παραμείνουν στη ζωή σου για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, έχεις την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς και να έρθεις σε επαφή περισσότερο με πρόσωπα που μπορεί να σε βοηθήσουν σε ότι αφορά την κοινωνική καταξίωση. Από το απόγευμα και μετά επιδιώκεις να μιλήσεις με φιλικά πρόσωπα και να περάσεις μοναδικά μαζί τους χτίζοντας γερά θεμέλια στις σχέσεις σας.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι επαγγελματικές σου επιλογές λειτουργούν ευεργετικά στην καριέρα σου καθώς έχεις την ευκαιρία να αναγνωριστείς για την εργατικότητα και την υπευθυνότητα σου. Αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο και σε οικονομικό επίπεδο καθώς μπορεί να ικανοποιηθούν οι όποιες απαιτήσεις έχεις από τους ανωτέρους σου.

Η κοινή πορεία που υπάρχει στην προσωπική σου ζωή με το ταίρι σου βοηθά να έρθετε πιο κοντά από ποτέ και να απολαύσετε την επικοινωνία μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε εντυπωσιάσει με τη λογική και την ωριμότητα που δείχνει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η επικοινωνία με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου παίζει σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία σου καθώς σε γεμίζουν αισιοδοξία. Από το απόγευμα και μετά επικεντρώνεσαι σε κοινωνικές υποχρεώσεις που μπορεί να σε περιορίζουν όμως βοηθούν σημαντικά στη δημόσια εικόνα σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δείχνεις ωριμότητα και σταθερότητα στις επαγγελματικές σου επιδιώξεις και αυτό είναι κάτι που εκτιμούν πολύ οι άλλοι σε σένα. Η προσπάθεια που καταβάλλεις είναι σημαντική και σε βοηθά να διακριθείς για την εργατικότητα και την υπευθυνότητα σου. Αξιοποίησε τις όποιες ευκαιρίες υπάρξουν για οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να αποδώσουν.

Η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζεις το ταίρι σου είναι αυτή που κυριαρχεί στη σχέση και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για γερά θεμέλια και μακροχρόνια πορεία. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό στίβο που έρχεται για να μείνει στη ζωή σου για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η ανησυχία που έχεις φαίνεται να μένει στο περιθώριο καθώς βρίσκεις τη δύναμη και την αισιοδοξία να ξεφύγεις από αρνητικές σκέψεις. Από το απόγευμα και μετά απογειώνεται η ψυχολογία σου και επιδιώκεις να μιλήσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου για να περάσεις μοναδικά διασκεδάζοντας.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό για εσένα να ανταπεξέλθεις σε οικονομικές απαιτήσεις που μπορεί να υπάρχουν και να αφορούν τρίτους. Μη χάσεις την ευκαιρία να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες που σου δίνονται καθώς το ένστικτό σου μπορεί να σε καθοδηγήσει ιδανικά και έχεις την τύχη με το μέρος σου. Οι συμφωνίες που μπορεί να πετύχεις θα είναι εξαιρετικές για εσένα.

Η ανάγκη για διασκέδαση και η εξωστρέφεια που έχεις απογειώνουν τη σχέση και δημιουργούν ένα ιδιαίτερα ευχάριστο περιβάλλον για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα σου χαρίσει σταθερότητα και θα σε βοηθήσει να ωριμάσεις.

 

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, σου δίνεται η ευκαιρία να σκεφτείς πολύ καλά τι είναι αυτό που σε ενοχλεί και σου δημιουργεί ανασφάλεια. Παράλληλα έχεις τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή να το ξεπεράσεις και σε αυτό θα σε στηρίξουν και πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντός που θα σταθούν δίπλα σου για να σε στηρίξουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται σε οικονομικό επίπεδο καθώς μπορεί να έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα για εσένα. Τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι έχουν θετική διάθεση και κατανόηση απέναντι σου και αυτό θα βοηθήσει στο να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τα ζητήματα που σε απασχολούν.

Ο συναισθηματισμός φορτίζει την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή, σου δίνει όμως και την ευκαιρία να γευτείς μοναδικές στιγμές πάθους με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η υπέροχα συναισθήματα μπορεί να προκαλέσει νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου για να δονήσει για τα καλά την ατμόσφαιρα.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!