VIRAL

H Gal Gadot προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με μια ανάρτηση που έκανε

Η ισραηλινής καταγωγής ηθοποιός Gal Gadot, που ενσάρκωσε τη Wonder Woman στη μεγάλη οθόνη έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις με μια ανάρτηση που έκανε στα social media, για τις εχθροπραξίες που έχουν ξεσπάσει στη Λωρίδα της Γάζας.

Η 32χρονη χολιγουντιανή σταρ, που στο παρελθόν είχε κερδίσει και τον τίτλο της Μις Ισραήλ στα καλλιστεία, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα ειρήνης, μέσω social media και ανέβασε ένα κείμενο το οποίο ξεκινά με τα λόγια: «Η καρδιά μου ραγίζει. Η χώρα μου είναι σε πόλεμο» και στην πορεία κάνει λόγο για έναν φαύλο κύκλο που πρέπει να σταματήσει και αναφέρει πως και το Ισραήλ δικαιούται να υπάρχει ως ένα ειρηνικό, ελεύθερο, ασφαλές κράτος και το ίδιο δικαιούνται και οι γείτονες και αναφέρει πως προσεύχεται για τα θύματα και τις οικογένειές τους και προσεύχεται οι ηγέτες να βρουν μια λύση για εν ειρήνη, συμβίωση πλάι πλάι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot)


Σύμφωνα με το BBC, όμως, αυτή η ανάρτηση, μολονότι στέλνει ένα φιλειρηνικό μήνυμα, προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις και οργισμένα μηνύματα κατά της Gal Gadot.


H ίδια αναγκάστηκε να απενεργοποιήσει τα σχόλια στις αναρτήσεις της σε twitter και Instagram, καθώς δέχονταν βροχή υβριστικών μηνυμάτων από υποστηρικτές των Παλαιστινίων, που τόνιζαν πως η ίδια η σταρ κάποτε είχε κάνει θητεία στον ισραηλινό στρατό.


Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως η Gal, έκανε τη διετή θητεία της στον ισραηλινό στρατό, που είναι υποχρεωτική και για τις γυναίκες της χώρας, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2019, είχε έρθει σε ρήξη με τον πρόεδρο Νετανιάχου, καθώς η ίδια είχε εκφράσει δημόσια τη στήριξή της στην αραβική μειονότητα (με αφορμή τις τότε εκλογές) λέγοντας «να αγαπάς το γείτονα σαν τον εαυτό σου».


Πάντως αντιδράσεις έχουν προκαλέσει και άλλες ανάλογες αναρτήσεις από celebrities όπως η Bella Hadid και η Rihanna.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!