VIRAL

Η 50χρονη Naomi Campbell ανακοίνωσε πως έγινε μαμά [εικόνα]

Σε τρεις μέρες, το πασίγνωστο μοντέλο Naomi Campbell θα γιορτάσει τα 51α γενέθλιά της, αλλά η ίδια φρόντισε να μας πει πως το καλύτερο δώρο της το έστειλε η ζωή νωρίτερα.

Η "μαύρη γαζέλα" της παγκόσμιας μόδας, το μοντέλο που έγραψε... ιστορία για τους ομηρικούς καβγάδες που είχε με διάσημους σχεδιαστές και άλλα μοντέλα, παραμένει και σήμερα μια εκθαμβωτική γυναίκα και η ίδια μάλλον έχει επιλέξει να μην έχει κανέναν άντρα στο πλάι της (αν και υπήρξε ζευγάρι με πολλούς διάσημους άντρες από επιχειρηματίες μέχρι ράπερ και τραγουδιστές όπως οι P Diddy, Usher και Skepta και ηθοποιούς όπως οι Robert DeNiro και Johnny Depp).


Και τώρα αποφάσισε να γίνει μητέρα, κάτι για το οποίο η ίδια είχε εξομολογηθεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια πως ήθελε πολύ να συμβεί.


Χωρίς να αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τον πατέρα του παιδιού, η Naomi μέσω Instagram, ανακοίνωσε πως έγινε μαμά και μας έδειξε μια τρυφερή φωτογραφία, όπου κρατά στα χέρια της τα ποδαράκια μιας νεογέννητης μικρούλας.


«Μια όμορφη μικρή ευλογία με επέλεξε να γίνω η μητέρα της. Είναι μεγάλη τιμή που έχω αυτήν την ευγενική ψυχή στη ζωή μου, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω τον δια βίου δεσμό που τώρα μοιράζομαι μαζί σου, άγγελέ μου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη» έγραψε η Naomi και δέχεται αμέτρητες ευχές από διάσημους σχεδιαστές όπως ο Marc Jacobs ενώ και η μητέρα της σχολίασε πως νιώθει ενθουσιασμένη που επιτέλους έγινε γιαγιά, κάτι το οποίο ονειρεύονταν εδώ και χρόνια.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!