VIRAL

"Κράζουν" ξανά μέλος των Kardashians με αφορμή μια... τεκίλα [εικόνες]

Για πολλοστή φορά η οικογένεια Kardashian δέχεται τα... πυρά πολλών στο διαδίκτυο και αυτή τη φορά στο στόχαστρο μπήκε η Kendall Jenner με αφορμή μια τεκίλα!

Η Kendall, που απολαμβάνει τον τίτλο του πιο ακριβοπληρωμένου μοντέλου στον κόσμο, πρωταγωνιστεί στην καμπάνια για το λανσάρισμα ενός νέου brand τεκίλας με το όνομα 818, που σημείωσε τεράστια επιτυχία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)


Η ίδια διοργάνωσε και ένα πάρτι στο οποίο ήταν παρούσες και 3 από τις 4 διάσημες αδελφές της: η Kylie Jenner,  αλλά και η Kim και η Khloe Kardashian.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner)


Ωστόσο, το γεγονός πως η Kendall ανέβασε στα social media, πλάνα από την καμπάνια έχει προκαλέσει μεγάλο σάλο με πολλούς να σχολιάζουν πως οι Kardashians, αφού για χρόνια το... έπαιζαν μαύρες τώρα το παίζουν Μεξικάνες!


Το γεγονός δε πως η Kendall ποζάρει σαν αγρότισσα από το Μεξικό πάνω σε ένα αγροτικό έκανε πολλούς να σχολιάζουν πως η Kendall κάνει... immigrant chic και δεν σέβεται τους μετανάστες από τη Λατινική Αμερική που συρρέουν στις ΗΠΑ.

Αξίζει παάντως να σημειωθεί πως διάφοροι αμερικανοί celebrities, ανάμεσά τους και ο George Clooney, έχουν λανσάρει δικά τους brands τεκίλας, χωρίς όμως να προκαλέσουν τέτοιο χαμό!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!