WOMEN'S GUIDE

Η Kendall Jenner φτιάχνει στο σπίτι μάσκα ομορφιάς με αβοκάντο [βίντεο]

Η Kendall Jenner μοιράστηκε ένα βίντεο με τους αναγνώστες της Vogue στο οποίο δείχνει την πρωινή της ρουτίνα τόσο σε επίπεδο skincare όσο και στο μακιγιάζ.

Το πασίγνωστο top model που είναι μέλος της οικογένειας Kardashian, δε διστάζει να μοιράζεται με τους εκατομμύρια followers της, τα δικά της μυστικά ομορφιάς, με αποτέλεσμα αυτά να γίνονται viral.

Αν και είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου με το προνόμιο να έχει στο μπάνιο της όποιο προϊόν skincare θέλει, η Kendall Jenner φτιάχνει μόνη της την αγαπημένη της μάσκα με βασικό συστατικό το αβοκάντο. 

Την αγαπημένη της DIY μάσκα που φτιάχνει μόνη της στην κουζίνα της με φυσικά, superfood υλικά, μας την έδειξε στο δεύτερο βίντεο που ετοίμασε για την ενότητα Beauty Secrets της Vogue.

Η ίδια ξεκίνησε το βίντεο λέγοντας ότι πέρασαν 4 χρόνια από το πρώτο βίντεο που έκανε για την Vogue, και όπως είναι φυσικό το skincare routine της έχει αλλάξει αρκετά. Το βίντεο ξεκινά με το top model να έχει στο πρόσωπό της μια πράσινη μάσκα: «Φοράω στο πρόσωπό μου αυτή τη μάσκα αβοκάντο την οποία έχει πολύ πλάκα να φτιάχνει κανείς και είναι και πολύ εύκολη! Λιώνω αβοκάντο σε ένα μπολ, το αναμειγνύω με γάλα βρώμης, προσθέτω λίγο μέλι, αυτό εδώ είναι από την παραγωγή της Kourtney, και τέλος προσθέτω μια σταγόνα οργανικό λάδι λεβάντας και αυτό είναι όλο. Είναι μια μάσκα που ενυδατώνει και δίνει λάμψη», λέει η Kendall Jenner. 

Δείτε την ολοκληρωμένη ρουτίνα της στο πιο κάτω βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!