ΖΩΔΙΑ

Ο Ήλιος στους Διδύμους χαρίζει έρωτα και χρήματα σε 4 τυχερά ζώδια

Μέχρι τις 21 Ιουνίου, ο Ήλιος θα βρίσκεται στους Διδύμους και αυτή η περίοδος, θα είναι ευνοϊκή για 4 ζώδια, ενώ στα υπόλοιπα μπορεί να φέρει διάθεση για γνώση αλλά και ανυπομονησία.

Σύμφωνα με το astrology.gr τα πιο ευνοημένα ζώδια αυτής της περιόδου είναι τα ακόλουθα:

ΤΑΥΡΟΣ

Για όσο καιρό ο Ήλιος θα είναι στους Διδύμους, ο Ταύρος θα βιώνει εύνοια στα οικονομικά του και θα βλέπει ένα γεμάτο πορτοφόλι. Άλλωστε ο Ήλιος φωτίζει τον δεύτερο οίκο του, που έχει να κάνει με τα χρήματα και τα αποκτήματα. Επίσης, θα νιώθει καλύτερα με τον εαυτό του και θα είναι πιο αισιόδοξος και με ανεβασμένη λίμπιντο. Extra bonus σε όλα αυτά θα είναι και η παρουσία της Αφροδίτης στους Διδύμους μέχρι τις 2 Ιουνίου που μόνο καλά πράγματα μπορεί να του φέρει.

ΛΕΩΝ

Ήρθε η ώρα για τον Λέοντα να βγει έξω και να διασκεδάσει. Να χαρεί, να κοινωνικοποιηθεί, να γνωρίσει κόσμο και να γελάσει το χειλάκι του. Με τον Ήλιο στους Διδύμους, δηλαδή τον 11ο οίκο για το ζώδιο αυτό, οι επαφές, οι συναναστροφές και οι καλές στιγμές με φίλους θα έχουν την τιμητική τους. Ο Λέων την εποχή αυτή, θα μπορέσει να λάμψει και να πάρει το «αίμα του πίσω» για όσα ποτά δεν ήπιε μέσα στην καραντίνα και για όσες βόλτες με φίλους δεν πήγε λόγω lockdown.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το κρεβάτι και τα σεντόνια θα πάρουν… «φωτιά»! Είναι που είναι ο Σκορπιός ένα ερωτικό κα παθιασμένο ζώδιο, με τον Ήλιο να φωτίζει τον 8ο οίκο του που έχει να κάνει με το σεξ, σε συνδυασμό με τον Δία στον 5ο που έχει να κάνει με το φλερτ και τα ερωτικά του, θα… ξεσαλώσει πραγματικά. Ωραίες καταστάσεις περιμένουν τους Σκορπιούς, που θα πρέπει να εκμεταλλευτούν το διάστημα αυτό για να περάσουν όσο καλύτερα γίνεται στον σεξουαλικό τομέα. Η τύχη θα είναι με το μέρος τους και μπορούν να ζήσουν νύχτες μαγικές κι ονειρεμένες. Μεγάλες χαρές και για το ταίρι τους -αν δεν είναι μόνος/η- γιατί θα δουν έναν Σκορπιό ανεβασμένο και όρεξη για σεξ και παθιασμένες στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ώρα για έρωτες και φλερτ! Ο Ήλιος θα είναι στους Διδύμους, δηλαδή στον 5ο οίκο για τον Υδροχόο και αυτό σημαίνει πως η ερωτική του ζωή παίρνει τα πάνω της. Το ζώδιο αυτό θα χαρεί, θα χαμογελάσει, θα φλερτάρει, θα διασκεδάσει και αν έχει ήδη σχέση, θα ζήσει πολύ ωραίες και ρομαντικές στιγμές με το ταίρι του. Και επειδή ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στους Διδύμους μέχρι τις 23/6, αρκετοί Υδροχόοι θα έχουν επιστροφές από το παρελθόν ή και επανασυνδέσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα βαρεθούν στα ερωτικά τους και θα έχουν εξελίξεις

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!