ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 16 Ιουνίου 2021

Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στην Παρθένο, η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για να τακτοποιηθούν οι εργασίες, να κλείσουν οι εκκρεμότητες και να μπει τάξη στις τρέχουσες υποθέσεις. Έμφαση θα δοθεί στις λεπτομέρειες, ωστόσο προσοχή να μη χαθεί η συνολική εικόνα, απαραίτητος θα είναι ο ορθολογισμός και η αντικειμενική σκέψη.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η σημερινή μέρα σου δίνει τη δυνατότητα να συζητήσεις ζητήματα με την οικογένειά σου σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα. Προσοχή μόνο καθώς ο υποκειμενισμός δεν θα σε βοηθήσει κάποιες στιγμές να δεις ρεαλιστικά τι θέλουν και οι άλλοι.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Οι συζητήσεις με θέματα ακίνητης περιουσίας που πιθανά εκκρεμούν φαίνεται να βρίσκουν το δρόμο τους καθώς έχεις τη διάθεση να κλείσεις υποθέσεις που σε ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα. Μην επικεντρώνεσαι μόνο στα θέλω σου και δείξε κατανόηση καθώς αυτό θα δημιουργήσει τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.

Αισθηματικά

Αξιοποίησε την ευκαιρία που σου δίνεται για να κλείσεις θέματα του παρελθόντος με το ταίρι σου και να περάσεις όμορφες στιγμές χαλαρώνοντας μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που επανεμφανίζονται μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον για να τονίσουν το έντονο ενδιαφέρον τους για εσένα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος και να δραστηριοποιηθείτε μαζί για κοινά ζητήματα. Το απόγευμα, δίνεις όλη σου την προσοχή στην οικογένεια και σε ζητήματα που απασχολούν τα οικεία του πρόσωπα. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις εμπορικές συμφωνίες και να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στις προσωπικές σου φιλοδοξίες σε ότι αφορά την καριέρα σου. Ο δυναμισμός και η διάθεση για συνεργασία είναι τα χαρακτηριστικά που θα κερδίσουν τους γύρω σου και θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το καλύτερο δυνατό για σένα.

Αισθηματικά

Φρόντισε να μην επιτρέψεις σε υποχρεώσεις επαγγελματικού χαρακτήρα να επηρεάσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου και να σε απομακρύνουν από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον έρχεται πρόσωπο που τονίζει την ανάγκη σου για σταθερότητα, οικειότητα και ασφάλεια.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, το πρωί σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες διεκδικώντας το καλύτερο για σένα. Το απόγευμα σου δημιουργεί την ανάγκη να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος και να χαλαρώσεις μαζί τους. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οικονομικά αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν από τους ανωτέρους σου. Άλλωστε έχεις δείξει το τελευταίο διάστημα επαγγελματισμό, μεθοδικότητα και έχεις καταφέρει με την σκληρή δουλειά να πείσεις για τις δυνατότητες και τις ικανότητες που έχεις.

Αισθηματικά

Οι συζητήσεις με το ταίρι σου ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες μπορεί να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα που θα σας απομακρύνουν, φρόντισε να τις αποφύγεις και να απολαύσεις όμορφες στιγμές μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από τον κοντινό περίγυρό δείχνουν έντονα το ενδιαφέρον τους για εσένα και διεκδικούν την προσοχή σου.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις αυτά που σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Προσοχή γιατί ο υποκειμενισμός, ο παρορμητισμός και η νευρικότητα μπορεί να ενοχλήσουν και να προκαλέσουν εντάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν θα διστάσεις να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου που θα σε βοηθήσουν να αφήσεις οριστικά ζητήματα το παρελθόντος και να προχωρήσεις με δυναμισμό στο μέλλον. Κλείσε συμφωνίες που θεωρείς ότι είναι ικανοποιητικές για εσένα και μπορούν να σου δώσουν πολλά.

Αισθηματικά

Μην διστάσεις να εκφράσεις όλα αυτά που σκέφτεσαι για την σχέση σου στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου, οφείλεις όμως να δώσεις χώρο για να ακούσεις και τις δικές του ανησυχίες. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν επανέρχονται και δημιουργούν έντονα την ανάγκη να επιλύσεις τις όποιες διαφορές μαζί τους.

 

ΛΕΩΝ

Λέοντα, η σημερινή μέρα ενισχύει τον συναισθηματισμό και την ανάγκη για απομόνωση. Εκφράζοντας όλα αυτά που σε προβληματίζουν και σε φοβίζουν μπορείς να ανακουφιστείς ψυχολογικά, αρκεί να περιορίσεις συναισθηματικά ξεσπάσματα και υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι εκκρεμότητες εργασιακό επίπεδο μπορεί να σε προβληματίζουν, προσοχή όμως καθώς δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς και αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα. Προσπάθησε να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις ψυχολογικά και να διεκπεραιώσεις τις οποίες αγγαρείες έχεις αναλάβει.

 αισθηματικά

Οι ευαισθησίες σου μπορεί να εκδηλωθούν με υπερβολικό τρόπο και να προβληματίσουν το ταίρι σου, φρόντισε να εκφράσεις με ψυχραιμία όλα αυτά που σε ανησυχούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα επανεμφανίζονται ενισχύοντας τα συναισθήματά σου και την ανάγκη συζητήσεις για να ξέρεις τι πραγματικά θέλουν από τη ζωή σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να συζητήσεις θέματα που σε απασχολούν και εκκρεμούν από το παρελθόν με φιλικά πρόσωπα. Αξιοποίησε την καλή διάθεση που υπάρχει μεταξύ σας για να λύσεις τις οποίες παρεξηγήσεις. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή σε παρερμηνείες και παρεξηγήσεις που μπορεί να υπάρξουν στον επαγγελματικό περίγυρο και είναι ικανές να μπουν εμπόδιο στις προσωπικές επιδιώξεις. Η διάθεση για επικοινωνία θα σε βοηθήσει να είσαι ξεκάθαρος τους γύρω σου και να κλείσεις ζητήματα με πρόσωπα που συνεργάζεσαι που σε έχουν απασχολήσει έντονα.

αισθηματικά

Θέλεις να συζητήσεις με το ταίρι σου στόχους και φιλοδοξίες που έχετε εδώ και καιρό, η ανάγκη να συντονιστείτε μαζί για ένα σκοπό είναι πιο έντονη από ποτέ. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο μέσα από το φιλικό περιβάλλον επανέρχεται και δεν αποκλείεται να σου ζητήσει να λύσετε μία και καλή πιθανά ζητήματα που σας εμποδίζουν να είστε μαζί.

 

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει και πάλι στο προσκήνιο ζητήματα επαγγελματικού χαρακτήρα που σε έχουν απασχολήσει έντονα στο παρελθόν. Προσοχή γιατί η απολυτότητα μπορεί να επηρεάσει και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις δημιουργώντας προβλήματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο προσκήνιο επαγγελματικές προτάσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Προσπάθησε να μπεις σε μία διαδικασία συζητήσεων που θα σου δώσουν την ευκαιρία να καταλάβεις τι πραγματικά σου προσφέρεται και πως μπορεί να αξιοποιήσεις τις όποιες ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σου.

αισθηματικά

Άφησε στην άκρη ζητήματα της καριέρας που μπορεί να σε προβληματίζουν και δώσε την απαραίτητη προσοχή στο ταίρι σου για να μην υπάρξει γκρίνια και ενόχληση από την πλευρά του. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον επαγγελματικό χώρο μπορεί να επιστρέψει πρόσωπο που εκδηλώνει και πάλι το έντονο ενδιαφέρον του για εσένα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η σημερινή μέρα σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό από το ευρύτερο περιβάλλον σου. Η διασκέδαση και η καλή διάθεση σε προδιαθέτουν για να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους συζητώντας και χαλαρώνοντας. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε πιθανές προτάσεις που επανέρχονται στο προσκήνιο από πρόσωπα του εξωτερικού καθώς είναι πιθανό να ανοίγουν νέα μονοπάτια επαγγελματικής πορείας για εσένα. Μπορείς να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο νομικά ζητήματα και επικοινωνιακές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν έντονα.

αισθηματικά

Ανεβάζεις κατακόρυφα τη διάθεση του/της συντρόφου σου καθώς η αισιοδοξία που σε διακατέχει θα παίξει καθοριστικό ρόλο από δω και στο εξής στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον μπορεί να επιστρέψει πρόσωπο που θα εκδηλώσει έντονα τα συναισθήματα του για εσένα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η σημερινή μέρα σε βοηθά να εκφράσεις με μεγαλύτερη ευκολία φόβους και ανασφάλειες που έχεις. Μην εγκλωβιστείς στην εσωστρέφεια γιατί θα μετατραπεί σε εκνευρισμό και η ένταση θα κυριαρχήσει σε όλο το φάσμα των σχέσεων σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να αξιολογήσεις με το έντονο ένστικτο που σε διακατέχει πως πρέπει να κινηθείς σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους καθώς ήρθε η στιγμή να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να σε ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα. Αναθεώρησε τις προτεραιότητές σου σε οικονομικό επίπεδο καθώς η μέρα είναι ιδανική.

αισθηματικά

Το πάθος μπορεί να πρωταγωνιστήσει στη σχέση σου βοηθώντας σε να αφήσει στην άκρη ανησυχίες και αμφιβολίες που σε προβληματίζουν για το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν επανεμφανίζεται δημιουργώντας και πάλι μοναδικά συναισθήματα και ενισχύει τον έντονο αισθησιασμό που υπάρχει μεταξύ σας. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου όλα αυτά που σε προβληματίζουν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Η κατανόηση και η ανάγκη για αρμόνια οδηγεί σε διπλωματικές λύσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Συνεργασίες που εκκρεμούν φαίνεται να βρίσκουν την πορεία τους καθώς έχει στην διάθεση να ισορροπήσεις τις οποίες διαφωνίες ή ενστάσεις υπάρχουν. Μπορείς να αξιολογήσεις ποια πρόσωπα έχουν τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουν ικανοποιητικά σε μία συνεργασία και ποια όχι και καθαρίζοντας τι θέλεις πραγματικά στην επαγγελματική σου ζωή.

αισθηματικά

Η επικοινωνία με το ταίρι σου μπορεί να είναι ανακουφιστική καθώς έχεις την ευκαιρία να λύσεις πιθανά ζητήματα που μπορεί να ταλαιπωρούν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν κάνει την εμφάνιση του και πάλι για να σου θυμίσει ότι δεν έχεις κλείσει ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η σημερινή μέρα σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις θέματα που σε προβληματίζουν σε καθημερινό επίπεδο. Προσοχή σε παρερμηνείες και παρεξηγήσεις που θα αναστατώσουν το πρόγραμμά σου και θα σου προκαλέσουν άγχος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ευκαιρίες που σου δίνονται στη δουλειά για να κλείσεις υποθέσεις που έχεις αναλάβει και μπορεί να σε έχουν προβληματίσει το τελευταίο διάστημα. Καλά θα κάνεις να είσαι ξεκάθαρος σε αυτά που εκφράζεις για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις με συναδέλφους σου.

αισθηματικά

Μην εγκλωβίζεσαι στην γκρίνια και σε πιθανές εμμονές που θα αναστατώσουν τη σχέση σου, φρόντισε να απολαύσεις την ημέρα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει επιστροφή προσώπου μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θα σου ζητήσει μία νέα ευκαιρία για να βρεθεί δίπλα σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Ιχθύ, το πρωί απογειώνει την αισιοδοξία και την αποφασιστικότητα. Εντυπωσιάζεις το περιβάλλον που κινείσαι δείχνοντας την φωτεινή σου πλευρά. Από το απόγευμα και μετά, ασχολείσαι με καθημερινά ζητήματα που μπορεί να σου προκαλέσουν νευρικότητα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Από το απόγευμα και μετά σου δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθείς με υποθέσεις που αφορούν τον εργασιακό χώρο και πρέπει να διεκπεραιώσεις. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στους χειρισμούς σου γιατί μπορεί να βρεθούν εμπόδια στο δρόμο σου που θα σε απογοητεύσουν και θα σε οδηγήσουν σε κόντρες με πρόσωπα του συναδέλφου περιβάλλοντος.

αισθηματικά

Μην επιτρέψεις στη ρουτίνα να επηρεάσει καθοριστικά τη σχέση σου. Απέφυγε σημαντικές συζητήσεις το απόγευμα καθώς δεν θα εξελιχθούν όπως περιμένεις και μπορεί να αποστασιοποιηθείς από το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η ο εκνευρισμός και η κούραση της καθημερινότητας δεν αφήνουν περιθώρια για φλερτ και νέες γνωριμίες.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!