VIRAL

Έξαλλη έγινε η Συνατσάκη με τις δηλώσεις του Μπαλάσκα

Οι σημερινές δηλώσεις του συνδικαλιστή αστυνομικού Σταύρου Μπαλάσκα, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Κοινωνία ώρα Mega” για να μιλήσει για την υπόθεση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά και τις ραγδαίες εξελίξεις, έχουν προκαλέσει οργισμένες αντιδράσεις. 

Ο γνωστός συνδικαλιστής της αστυνομίας, μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε«βλάκα» τον 32χρονο πιλότο που ομολόγησε πως σκότωσε την 20χρονη Κάρολαϊν και σκηνοθέτησε...ληστεία , καθώς, όπως είπε ο συνδικαλιστής, αν ο δολοφόνος είχε πάρει αμέσως την ΕΛΑΣ… «δεν θα έτρωγε ούτε 4 χρόνια φυλακή».

«Είναι βλάκας, διότι εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του, εάν ήταν ατυχές γεγονός μέσα στον θυμό του και μέσα στο ότι τα έχασε και τρελάθηκε, εάν έπαιρνε την αστυνομία δε θα έτρωγε ούτε 4 χρόνια φυλακή», είπε συγκεκριμένα, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Μεταξύ αυτών που ξεσπάθωσαν μέσω social media, μετά από αυτή τη δήλωση ήταν και η παρουσιάστρια Μαίρη Συνατσάκη που έγραψε: «Καλή ιδέα γενικά να μην βγαίνουμε στις τηλεοράσεις προτείνοντας τρόπους που θα μείωναν την ποινή ενός δολοφόνου αν αντιδρούσε διαφορετικά. Ειδικά αν είμαστε αστυνομικοί»

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!